FCC-Segell-banner4
Piramidón presenta l\'últim projecte d\'investigació de la resident Christina Schultz

Exposicions

Piramidón presenta l'últim projecte d'investigació de la resident Christina Schultz

bonart barcelona - 17/05/18
Nial nou-180x178Baner_CarlosPazos_Bonart_180x180_v2
Piramidón, Centre d’Art Contemporani, carrer Concili de Trento 313 a la planta 16, presenta el dimarts 22 de maig de 2018 a les 19:00h, El peso de mis vecinas, el darrer projecte d'investigació de l'artista resident Christina Schultz, dins el marc de BCN Producció de La Capella.

El peso de mis vecinas. La poesía y el cante como dispositivos estratégicos investiga la producció femenina de la comunitat marroquí/amazigh i les seves preocupacions en un context comunitari de veïnatge, a través d'un estudi sobre l'habilitat col·lectiva de compondre versos que transformen conversacions en cant. La investigació s'ha dut a terme al barri del Born de Barcelona i a la frontera de Melilla amb el Marroc.

A la inauguració, l'artista presentarà la publicació que recull els resultats de la recerca i conversarà amb Clara Gari (Nau Côclea) i Carolina Jiménez (Comissària d'art) sobre la vida compartida amb les trabandadoras* marroquines (*Nom reivindicatiu de porteadora, que per a elles és ofensiu). A l'exposició es mostraran obres derivades del projecte com són dibuixos, retrats i notes poètiques i es podrà visitar fins a finals de juliol.

A la imatge, dibuix de Christina Schultz.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021