FCC-Segell-banner4

Notícies

Programa d'activitats per celebrar el primer aniversari del Centre Botín

bonart santander - 13/06/18
La-Galeria-201602-recurs180x180 Banner-FERIARTE-A
El Centre Botín celebra el seu primer aniversari amb una completa programació d'activitats culturals adreçades a tots els públics. Els actes commemoratius començaran el 22 de juny, amb la inauguració de la nova sala Retrats: Essència i expressió, amb obres mestres del segle XX procedents de la col·lecció d'art de Jaime Botín, patró de la Fundació Botín, i l'obertura de l'exposició El paisatge reconfigurat, composta per una nova selecció d'obres de la col·lecció de la Fundació Botín. Després de la inauguració oficial, les exposicions romandran obertes al públic en horari nocturn, de 22:30 a 01:30 hores, mentre a l'amfiteatre exterior tindrà lloc un concert a càrrec de la Fundació Tony Manero.

Les activitats dissenyades per commemorar el primer aniversari del Centre Botín Daran començen el 22 de juny, a les 22:30 hores, amb l'obertura al públic tant de la nova sala Retrats: Essència i Expressió, que albergarà tuit obres mestres del segle XX cedides per Jaime Botín, patró de la Fundació Botín, com de l'exposició El paisatge reconfigurat, composta per una selecció de peces d'artistes contemporanis procedents de la col·lecció de la Fundació Botín.

Les dues propostes artístiques formaran part del portal iniciativa Nit d'art i música, que proporcionarà als visitants accés gratuït a les exposicions (inclosa l'exposició Joan Miró: Escultures 1928-1982, que continua a la segona planta). La jornada de portes obertes, tercera des que es va inaugurar el Centre, es perllongarà fins a les 1:30 de la matinada. El Centre Botín obrirà durante tot el cap de setmana en horari ininterromput de 10:00 a 21:00 hores amb accés gratuït.

La Fundació Tony Manero, una formació barcelonina de funk amb més de 20 anys de trajectòria, serà l'encarregada de posar la nota musical a l'inici de les activitats commemoratives, amb un concert el 22 de juny, a les 22:30 hores, a l'amfiteatre exterior del Centre Botín.

El primer cap de setmana de celebracions contempla también una sessió musical oberta a la participació ciutadana, anomenada Música llibre. El 24 de juny, de 17:00 a 20:00 hores, el Centre Botín obrirà el seu auditori i el posarà a disposició de totes aquelles persones que, amb coneixements musicals i en torns de 15 minuts, desitgin viure l'experiència de tocar el piano del Centre, o el seu propi instrument, davant el públic allà present.

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIES-DE-L'ART-