FCC-Segell-banner4
Sisena sessió de \

Exposicions

Sisena sessió de "Parlem contemporani?" al Convent de les Arts

bonart alcover - 11/01/19
La-Galeria-201602-recursBaner BonArt 180x178 Agenda Girona Cultura
El Convent de les Arts d'Alcover presenta el dissabte 12 de gener de 2018 a les 11.30h  Ipse, ipsa, ipsum(em), una acció de Mireia Zantop, en el marc del cicle d'arts visuals Parlem contemporani?

Quatre instal·lacions altament dissímils són el menú del dia: so, dibuix, escultura i cistelleria. En Nil Joan presentarà una instal·lació sonora, El Temps és or, amb la que pretén posar al consumidor en el lloc de treball del productor; donant valor al temps de consum, per produir temps sense ús mercantil, temps lúdic.

La Cristina Ferré, a De la por al fàstic, instal·la dibuixos i bestiolines per plantejar algunes preguntes: Què succeeix en aquells llocs físics o mentals reconeguts? (...) Sortir a respirar de forma conscient requereix assumir el risc de la rebel·lia, assegurar-se abans que serà possible suportar la diferència, l’estranyesa de la novetat, estar disposat a superar la por. V. Starkwell.

La Marie-France Veyrat, amb el seu Elogi al Brutalisme presenta quatre exemples de les seves escultures ARTquitectòniques, depurades, que segueixen la línia del seu treball escultòric on els tòtem asteques, descoberts a Mèxic exerceixen d’inspiració.

Al Claustre del Convent, en Cristian Real, plantarà el seu Mirall refugi, dos temps: el moment paradoxal en què ens protegim de ser nosaltres mateixos i busquem en l’altre el nostre anhel i el següent, quan ens obrim a ser qui som i ens alliberen del mirall i del refugi per esdevenir present.

A la imatge, obra de Marie-France Veyrat.

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner