FCC-Segell-banner4
Premis Enderrock 2019-XXI Pemis de la Música Catalana

Notícies

Premis Enderrock 2019-XXI Pemis de la Música Catalana

bonart girona - 05/02/19
thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021Nial nou-180x178
Aquest dimecres 6 de febrer a les 12 hores en roda de premsa a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm es farà la lectura pública dels 3 artistes finalistes nominats en cada categoria de la votació popular dels Premis Enderrock 2019 - XXI Premis de la Música Catalana. La gala de lliurament dels guardons se celebrarà el dijous 28 de febrer a l'Auditori de Girona.

En el decurs de l'acte també s'anunciaran els guanyadors del Premi Enderrock d'Honor a un artista pel seu llegat musical, i el Premi a la Trajectòria, que reconeix la carrera d'un artista en actiu. També es farà públic qui s'emporta el Premi Enderrock Estrella, que s'atorga a un personatge, esdeveniment o institució que ha destacat per la seva aportació a l'escena musical catalana.

En la roda de premsa es farà públic el guanyador del Premi Trayter a la millor producció musical, i el nou Premi Xesco Boix, atorgat per un jurat especialitzat al millor disc per a música familiar.

Reconeixements a la Indústria
L'acte servirà per fer entrega dels Reconeixements a la Indústria, que enguany recauran en el segell i empresa de management La Castanya (10 anys), els festivals Embassa't (10 anys), Festival del Mil·lenni (20 anys), BAM (20 anys) i Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona (50 edicions), la sala Jamboree (25 anys) i el Teatre-Auditori de Sant Cugat (25 anys), a més de les botigues de discos Moby Disk (25 anys) i Disco 100 (40 anys).

Tercera volta de votació popular
Després de tancar la segona ronda de votació popular els guanyadors s'anunciaran la mateixa nit de la gala. La tercera i última ronda de la votació popular engegarà just després d'aquesta roda de premsa, i també es posaran a la venda les entrades per a la gala anual dels Premis Enderrock 2019 a través d'enderrock.cat.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021