FCC-Segell-banner4
\

Exposicions

"Blanc sobre blanc" entrevista el pintor Jordi Amagat i parla de "E-xhibition"

Viaplana, Vicenç. "Visiones y cadencias". Fotografia analògica. Recuperat de E-xhibiton, ARCOmadrid web.
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014BanerJaumeRiba05
"Blanc sobre blanc", el programa de ràdio per donar ressò a les arts visuals i plàstiques, produït per Bonart Cultural i dirigit per la periodista Rosa Gil i l’editor de Bonart Ricard Planas amb el suport de l’artista Manel Bayo i la comunicadora Maria Planagumà, ens presenta aquesta setmana l’entrevista central amb el pintor gironí Jordi Amagat. Posteriorment, descobrim el projecte virtual E-xhibition de la fira ARCO de Madrid. El programa conclou amb tres propostes d’agenda.

Rosa Gil i Maria Planagumà entrevisten el pintor i escultor Jordi Amagat, que parla sobre el seu recorregut i de com funciona el seu procés de creació a l'hora d’elaborar les obres. A més, conversen sobre la nova exposició Lineas Paraleles, vigent a la Galeria Sala Dalmau de Barcelona.

A més, Ricard Planas, crític d’art, ens explica la mostra E-xhibition, un projecte virtual d'ARCOmadrid (la Fira Internacional d’Art Contemporani d’Espanya), creat a partir de 140 galeries, amb una nombrosa quantitat d’artistes catalans.

Conclou "Blanc sobre Blanc" amb l’agenda, coneixem la XXII edició de la Biennal d’Art Contemporani Català a l’Espai Isern Dalmau de Barcelona; presenten Trobades amb... Javier Royo. Vinyetes per pensar i riure, acte present el 18 de març a les 19 pm al Caixa Fòrum de Girona; i el documental sobre Peggy Guggenheim, que es reproduirà el 23 de març al Caixa Fòrum de Girona.

El podeu escoltar en directe cada dimarts de 3 a 4 de la tarda a GironaFM 92.7 o a través d'internet en directe o per podcasts.

https://www.mixcloud.com/gironafm/blanc-sobre-blanc-160321/

 

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88