FCC-Segell-banner4
Presentació del llibre \

Notícies

Presentació del llibre "Pandemia. Miradas de una tragedia"

Fotografia de Darcy Padilla
BanerJaumeRiba05Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AW
Avui, 23 de març, el CCCB presenta el llibre "Pandemia. Miradas de una tragedia". La presentació comptarà amb Ricard García Vilanova, l'autor i coordinador del projecte, les fotògrafes Sandra Balsells i Nuria López Torres, i el fotògraf Santi Palacios. A més, de Josep Santacreu, conseller delegat de DKV, Ricard Planas de la Fundació Lluís Coromina i Leopoldo Blume, editor.

L'editorial Blume publica aquest llibre solidari que recull el testimoni visual de 26 professionals del camp de la fotografia documental, 13 dones i 13 homes de la Llatinoamèrica i Espanya. El projecte té la voluntat de crear a través d'instants i mirades, una memòria documental i visual sobre la gran crisi sanitària universal viscuda.

“Este libro es el reflejo de instantes y miradas de una de las mayores catástrofes que ha asolado el mundo de forma global en toda su historia. La pandemia, conocida como COVID-19, ha provocado hasta la fecha, y siempre según cifras oficiales, más de dos millones de fallecidos, y más de cien millones de contagios en todo el mundo”, escriuen Ricardo Garcia Vilanova y Gervasio Sánchez en el pròleg.

Els beneficis obtinguts es destinaran a les famílies dels fotògrafs que han perdut la vida mentre informaven de la situació de la COVID-19.

"Pandemia. Miradas de una tragedia" també es presentarà a Igualada, Madrid i Zaragoza. Avui es durà a terme a les 18:30 hores al Hall del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (C. de Montalegre, 5). Confirmar assistència aquí.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021