FCC-Segell-banner4

Notícies

L'acte central del XXè aniversari de Bonart d'avui es podrà seguir via "streaming" per www.bonart.cat

bonart girona - 16/05/19
Baner BonArt 180x178 Agenda Girona CulturaBanner-Flama-180x180px_v1-esp
Avui, a les vuit del vespre, tindrà lloc a l'auditori de Girona l'acte central del XXè aniversari de Bonart en el decurs del qual s'entregaran els premis Bonart que arriben a la cinquena edició.

Totes les persones que ho desitgin podran seguir en directe l'acte via "streaming" a través del web de bonart, www.bonart.cat A l'hora esmentada, i en aquest mateix web es podrà seguir en detall la vetllada que serveix de tret de sortida dels actes que hem preparat per commemorar els vint anys de Bonart.

Els premiats
Degut a la coincidència de la cinquena edició dels Premis Bonart amb el vintè aniversari de la revista es concediran vint premiats en diferents categories: Fundació Mapfre, Fundació Josep Guinovart, Sala Artalroc, Districte Cultural de l'Hospitalet, Biennal d'Art de Girona, Museu de la Vida rural, Carmen Thyssen, Celler Mas Blanc i Jové, el programa This Is Art de TV3, Dau al Set, Institut d'Estudis Ilerdencs, Teresa Val Palou, Museu del Tabac d'Andorra, Festival Visa pour l'Image, André Ricard, Lua Coderch, Museu d'Art Modern de Ceret, Museu del Futbol Club Barcelona, Fundació Mas Miró de montroig del Camp i Carles Puigdemont.

El reconeixement a la trajectòria correspon Pepa Quinteiro, de la Galeria Anquins de Reus; Antoni Pinyol, de la galeria Antoni Pinyol de Reus, Rosa Maria Ricomà, ex directora del Museu d'Art Modern de Tarragona, Josefina Matamoros, gestora cultural de la Catalunya Nord, Jesús Navarro, director del Museu d'Art Jaume Morera de Lleida, Galeria Pilar Riberaygua, Rosa Maria Furriol, de la Galeria Eude de Barelona, Josep Canals, de la biennal d'art contemporani catala, Jordi i Helena Batlle de la Galeria de Sant Cugat, Jordi Font, del Museu memorial de l'Exili, Carles Taché, director de la galeria Carles Taché i Miquel Mascort, de la galeria El Claustre de Girona.

Acte cetral del XXè aniversari de Bonart. El grup Bonart celebrarà la Nit dels Premis Bonart i el seu vintè aniversari en un acte que tindrà lloc el dijous 16 de maig a les vuit del vespre a l’Auditori de Girona. La coincidència de la cinquena edició dels Premis Bonart amb els vints anys de l’edició de la revista, fa que s’estigui preparant una celebració especial.

Els premis s’entregaran en el decurs d’una vetllada artística en la que actuaran el finalista del Concurs Maria Canals de piano, Jorge Nava, recentment celebrat, així com els ballarins, Laia Pujolràs i Pere Planas i la coral Sol Ixent, de Fornells de la Selva, dirigida per Alba Juandó. A més està prevista una exposició d’escultures de Medina-Campeny, que estarà situada al hall de l’Auditori.

L’acte, que comptarà amb una nodrida representació del sector artístic dels Països Catalans estarà conduït pel periodista Josep Puigbó i la periodista i cantant Clara Sánchez-Bonfill, i s’hi farà un reconeixement a totes aquelles persones i institucions que han col·laborat durant aquests vint anys amb el grup Bonart.

A la imatge, la celebració del XVà aniversari a l'auditori de Girona.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021