FCC-Segell-banner4
El programa d\'art \

Notícies

El programa d'art "Blanc sobre Blanc" entrevista Teresa Casas, presidenta del Col·legi de Dissenyadors d'Interiors de Catalunya

Entrevista, Teresa Casas i Ricard Planas.
Baner_Subirachs_Bonart_360x356180x180 Banner-FERIARTE-A
“Blanc sobre blanc”, el programa de ràdio per donar ressò a les arts visuals i plàstiques, produït per Bonart Cultural i dirigit per la periodista Rosa Gil i l’editor de Bonart Ricard Planas amb el suport de la comunicadora Maria Planagumà, ens presenta aquesta setmana santa l’entrevista central amb la presidenta del Col·legi de Dissenyadors d'Interiors de Catalunya Teresa Casas. El programa conclou amb tres propostes d’agenda.

Ricard Planas entrevista a Teresa Casas que ha sigut presidenta del col·legi de dissenyadors de Girona i actualment ho és de Catalunya, a més de tenir presència en àmbit espanyol i europeu. Casas reflexiona sobre l’art i la cultura, vinculada al disseny d’interiors, i la seva carrera.

Conclou “Blanc sobre Blanc” amb l’agenda, coneixem l’exposició Marte, El Espejo Rojo, vigent fins a l’11 de juliol al CCCB de Barcelona; l’exhibició Plurals en femení. Sororitats, present fins al 9 de maig al Museu d’Història de Girona; la mostra Cicatrius d’Adalina Coromines, exposada fins al 9 de maig al Museu Can Mario de Palafrugell.

El podeu escoltar en directe cada dimarts de 3 a 4 de la tarda a GironaFM 92.7 o a través d’internet en directe o per podcasts,

Blanc sobre Blanc (30/03/21) by Girona FM | Mixcloud

 

 

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021