FCC-Segell-banner4

Exposicions

Nits MACBA

bonart - 23/06/10
Baner_CarlosPazos_Bonart_180x180_v2thumbnail_arranzbravo. general 04-2014
Audiovisions japoneses, estructures espacials fetes amb cossos humans, una nit poètica sota el guiatge de Benet Rossell i els seus amics, un còctel a vista d’ocell... El Museu d’Art Contemporani de Barcelona obre dijous i divendres les portes fins a mitjanit amb una variada oferta cultural i gastronòmica.Amb el temps i una fanga. Una passejada per les sales d’exposició esquitxada d’actuacions teatrals, cançons i lectures de poemes que és un apropament a l’univers poètic de Benet Rossell i una constatació de les complicitats de l’artista. Participants: Carles Andreu, Antoni Clapés, Francesc Fité, Cristina Gàmiz, Carles Hac Mor, Miquel Àngel Marín, Joaquim Sala-Sanahuja, Carles Sanuy, Ester Xargay i Benet Rossell. Dia: divendres 16 de juliol, a les 22 hores. Lloc: sales del Museu. Preu: accés amb l’entrada al MACBA.

Audiopantalla MACBA: audiovisions japoneses. Programa concebut en el marc del Grec 2010 Festival de Barcelona i centrat en els creadors de l’escena japonesa. Participants: AVVA, acrònim d’Àudio Vídeo / Vídeo Àudio (format pel duo Toshimaru Nakamura i Billy Roisz), Sawako i Ryoichi Kurokawa. Dies: dijous 1 de juliol, a les 21 h (AVVA); dijous 8 de juliol, a les 21 h (Sawako), i dijous 15 de juliol, a les 21 h (Ryoichi Kurokawa). Comissari: Arnau Horta. Lloc: Auditori MACBA. Preu: 6 € per sessió.

Visites a les exposicions temporals: Paral·lel Benet Rossell, que aborda l’amplíssim treball d’aquest artista polifacètic des del cinema i les cal·ligrafies; Gil J Wolman, dedicada a un dels artistes més enigmàtics, essencials i discrets del segle xx, i Amb la probabilitat de ser vist. Dorothee i Konrad Fischer, que presenta unes 300 obres de Bruce Nauman, Gilbert & George, Bernd & Hilla Becher, Donald Judd i Sol LeWitt, entre altres. Dies: tots els dijous i divendres de les Nits de MACBA. Horari: Fischer (20.30 i 22 h), Wolman (22 h) i Rossell (20.30 h). Lloc: sales del Museu. Preu Nits de MACBA: 5 €.

L’espai desbordat. Un recorregut peculiar per les sales d’exposició amb la creació conjunta d’estructures espacials inaudites fruit de l’experimentació amb el propi cos. Coordinadors: els artistes i educadors Jordi Ferreiro i Fito Conesa. Horari: dijous i divendres, a les 21 h. Lloc: sales del Museu. Preu: accés amb l’entrada a Nits de MACBA.

Azulius Temporary Bar. Situat a la terrassa del MACBA, aquest espai ofereix una variada proposta gastronòmica i una carta de còctels. Disseny de Hop! Design. Horari: dilluns i dimecres, d’11 a 20 h; dijous i divendres, d’11 a 24 h; dissabtes, de 10 a 20 h; diumenges i festius, de 10 a 15 h. Preu: accés amb l’entrada al MACBA.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura