banner-elscatala-817x88px

Exposicions

Museu Reina Sofia / Tertúlies a la Virreina / Sala d'Art Jove

bonart - 19/11/10
Gif_Viladot_180x180_2180x180 Banners-FERIARTE-D
Museu Reina Sofia de Madrid: Conferència de Linda Nochlin. Demà dissabte, dia 20 de novembre a les 12 h. tindrà lloc en el Museu Reina Sofía de Madrid una conferència de la reconeguda historiadora de l'art Linda Nochlin sobre La representació de la pobresa en l'art del segle XIX: França i Anglaterra. L'activitat s'enmarca dins dels actes amb motiu del 20è aniversari del Reina Sofía.

Els dies 27 i 28, tertúlies de Ciència al Palau de la Virreina. El proper divendres, 27 i el dissabte, 28 de novembre tindrà lloc al Palau de la Virreina (la Rambla, 99) una nova edició de les Tertúlies de Ciència al Palau de la Virreina., activitat organitzada per Barcelona Ciència - Museu de Ciències Naturals de Barcelona i La Virreina Centre de la Imatge, i comissariada per Andrés Hispano. ?Aquesta nova edició de les Tertúlies de Ciència al Palau de la Virreina, que porta per títol Fer Veure, proposa un cap de setmana de xerrades il·lustrades i un taller per a tots els públics per explorar sistemes de representació, com gràfics i esquemes, sorgits des del Renaixement fins a l’evolució d’eines infogràfiques disponibles a la xarxa, on la visualització de dades i d’informació ens facilita la comprensió de nosaltres mateixos i del món.

Els invisibles a la Sala d'Art Jove de la Generalitat de Catalunya. La Sala d'Art Jove de la Generalitat de Catalunya a Barcelona presenta des del 17 de novembre l'exposició Els invisibles rere la construcció del fet expositiu, que sorgeix del projecte educatiu Simplement una mostra d'obres d'art ?.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura