FCC-Segell-banner4

Exposicions

Escola de Barroc / Escaldes-Engordany / Museu del Càntir Argentona

bonart - 25/11/10
La-Galeria-201602-recursBaner BonArt 180x178 Agenda Girona Cultura
 

L'Escola de Barroc a Sevilla. La Fundació Focus-Abengoa, en col·laboració amb la Universitat Internacional Menéndez Pelayo (UIMP), va celebrar fins al 24 de novembre la setena edició de l'Escola de Barroc que, sota el títol El poder de la imatge: retrats de la ciutat barroca, va reunir a destacats historiadors, hispanistes, especialistes en art, iconografia, imatge i arquitectura, en el Hospital dels Venerables, a Sevilla.

Oci cultural en el Centre d'Art d'Escaldes-Engordany. Del 29 de gener al 28 de maig el Centre d'Art d'Escaldes-Engordany d'Andorra ha organitzat una proposta d'oci cultural per descobrir l'art entre rialles. Programa: 29 de gener, Josep Maria Subirachs; 19 de febrer, Llanes de colors i fanals d'art; 26 de març, Atraveix-te a fer un dripping i acaba fent art brut; 9 d'abril, Trencadissos gaudinians i 28 de maig, Qui ha pintat l'esglèsia?.

Museu del Càntir d'Argentona: Vine a fer l'animal amb fang. El diumenge dia 12 de desembre, el Museu del Càntir d'Argentona prepara la jornada Vine a fer l'animal amb fang.

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner