FCC-Segell-banner4
Jaume Plensa i Amparo Sard inauguren l\'1 de març a N2 Galeria

Exposicions

Jaume Plensa i Amparo Sard inauguren l'1 de març a N2 Galeria

bonart barcelona - 25/02/12
Baner_SantiMoix_Bonart_180x180La-Galeria-201602-recurs
L'1 de març a les 19 h. N2 Galeria del carrer Enric Granados, 61 de Barcelona presenta una exposició de Jaume Plensa i Amparo Sard. La mostra es podrà veure fins a mitjans d'abril del 2012.

Quan es parla d'Amparo Sard tothom, d'una forma instintiva, imita el gest que se suposa que ella fa en realitzar la seva obra, com si amb una agulla punxessin l'aire. A N2 Galeria creuen que no s'ha d'analitzar el seu treball,
doncs els assessors del MOMA, Guggenheim o la col·lecció Deutsche Bank en triar-la ja ho han fet molt millor. En aquesta exposició presenta el nou video de l'artista Salva vides i, per primera vegada a la galeria, les seves escultures en petit format.

Pel que fa a l'obra de Jaume Plensa, és el resultat de la col·laboració que va mantenir amb Ignacio de Lassaletta i que forma part del fons que Ignacio ha guardat com a testimoni dels inicis del que és ja reconegut com un dels grans de l'art estatal. També es mostraran, per primera vegada en una galeria, els vestits serigrafiats fets de mà de Jaume Plensa per a l'obra El Martiri de Sant Sebastià que es va estrenar en el Teatre de l'Òpera de Roma el 1997.

A dalt, sèrie "Cabezas de Animales" de Plensa i a sota, fotograma del vídeo Salva vides, d'Amparo Sard.

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88