FCC-Segell-banner4
El Festival de Cap Roig potencia el pop rock internacional

Notícies

El Festival de Cap Roig potencia el pop rock internacional

bonart calella de palafrugell - 27/04/12
La-Galeria-201602-recursBanner-Ilse-Bing-180x180px_v1-cat
Avui s’ha presentat la dotzena edició del Festival de Cap Roig, a la seu central de la Caixa –patrocinador principal del Festival–, amb la presència de Ferran Mascarell, conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya; Jaume Giró, director general adjunt de CaixaBank, i  Juli Guiu, president d’Ediciones Musicales Clipper’s i director del Festival de Cap Roig.

El Festival de Cap Roig tindrà lloc del 14 de juliol al 18 d’agost als Jardins de Cap Roig, a Calella de Palafrugell, als termes municipals de Palafrugell i Mont-ras, i reunirà, durant 23 nits, a grans estrelles del panorama musical nacional i internacional. Bob Dylan, un dels artistes més influents de la història del rock, alçarà el teló amb el concert inaugural del festival per augmentar la llegenda del seu Never Ending Tour. El festival el clourà l’únic concert a Europa d’Alejandro Sanz, que oferirà un repertori dels seus grans èxits i presentarà per primera vegada en directe el primer senzill del seu proper treball.

Enguany, la Caixa ha renovat el patrocini del Festival i ha recolzat la celebració d’una edició amb més artistes de projecció internacional. Tal i com explica Jaume Giró, director general adjunt de CaixaBank, “el Festival de Cap Roig, per la seva ubicació privilegiada i per la seva impecable trajectòria, té potencial per, any rere any, incrementar la seva influència sobre el panorama cultural d’estiu de l’àmplia àrea geogràfica de les comarques de Girona”. Segons Jaume Giró, “la Caixa” espera que “esdevingui, cada vegada més, un punt de referència destacat entre els festivals musicals més importants d’Europa.”

En aquesta nova edició, actuaran per primera vegada al Festival de Cap Roig una vintena d’artistes. Són els casos d’Alejandro Sanz, Ben Harper, Tony Bennett, Manolo Garcia, Kiri Te Kanawa, Simple Minds, Madeleine Peyroux, James Morrison, Sergio Dalma, Milow, Miguel Poveda o Bunbury.  Altres noms il·lustres del panorama musical tornen a Cap Roig després d’alguns anys per presentar nous treballs davant del públic, com, per exemple, Bob Dylan, Paul Anka, Miguel Bosé, Joaquín Cortés, Rosario, Chambao i George Benson.

 

 

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021