banner-elscatala-817x88px
\

Exposicions

"In situ. 2012-2013" a Addaya Centre d'Art Contemporani

bonart alaró - 01/05/13
banner-elscatala-180x180pxBanner-Resonancias-180x180px_v1-cat

Coincidint amb el 9è aniversari d’Addaya Centre d’Art Contemporani, el centre va inaugurar el 5 d’abril l’exposició In situ. Projectes artístics en residència 2012-2013, la qual romandrà oberta fins al 25 de maig.


Les obres i els projectes exposats representen els treballs d’un total de 10 artistes durant les seves corresponents residències a Addaya, entre els mesos d’abril del 2012 i març del 2013: Eduardo Alonso Rico, Llorenç Ugas Dubreuil, Jorge García, Ruth Morán, Fernando Bayona, Jorge Fuenbuena, Andrés Senra, Juan Carlos Martínez, Santiago Morilla, Rita Rodríguez i Vicky Mendiz.


El programa de residències artístiques a Addaya es desenvolupa des del 2005. Aquest fet afavoreix que l’espai Addaya es consolidi com un espai de creació i de diàleg amb l’entorn que els acull i que els artistes residents desenvolupin projectes vinculats d’una o altra manera, a l’illa o el mateix poble, la seva geografia, les seves gents i els seus costums. En molts dels casos, els projectes generats pels artistes durant la seva residència a Addaya s’han presentat en fires d’art internacionals, importants museus com ara el Museu Centre d’Art Reina Sofia de Madrid o el Taipei Fini Art Museum de Taiwan, o com el cas de Between the line,de Llorenç Ugas Dubreuil.


A la imatge, "S/t" d'Eduardo Alonso.

Et poden
Interessar
...

thumbnail_Xarxes_Fons_d'Art_Banner_2022