FCC-Segell-banner4
Perico Pastor dialoga amb l\'obra de Fortuny a la Galeria Anquin\'s

Exposicions

Perico Pastor dialoga amb l'obra de Fortuny a la Galeria Anquin's

bonart reus - 07/05/13
BanerVictor04BONART-180x180-Cervells

El 10 de maig a les vuit del vespre, s’inaugura a la galeria d’art Anquin’s de Reus, l’exposició: Perico Pastor. Revisitar Fortuny amb la presencia de l’artista i de l’alcalde de Reus, Carles Pellicer. En el marc de l’Any Internacional Fortuny, la galeria d’art Anquin’s va proposar a Perico Pastor, gran admirador de l’obra de Fortuny, una exposició on l’artista dialogués amb l’obra de Marià Fortuny des d’un punt de vista contemporani. En la presentació del catàleg de l’exposició, Perico ens revela com va afrontar aquest repte. L’artista ha realitzat una magnífica col.lecció d’aquarel.les recreant ambients, personatges i colors fortunyans que es podrà visitar fins el 15 de juny.


Perico Pastor (La Seu d'Urgell, 1953) pintor i dibuixant resident a Barcelona amb una intensa trajectòria artística. Va ser il.lustrador del New York Times i actualment de La Vanguardia. Un dels seus darrers projectes va ser la il.lustració de La Biblia realitzada per Enciclopèdia Catalana.


D’altra banda, la galeria ha impulsat una campanya de micromecenatge a través de la pàgina web verkami per tal de realitzar una litografia de Perico Pastor, de temàtica fortunyana. Les aportacions dels micromecenes s’estan desenvolupant a molt bon ritme i ja s’ha aconseguit la meitat de l’objectiu final. El micromecenatge és una fórmula innovadora que permet assolir projectes culturals de tot tipus. Més informació a la nova web de la galeria: www.anquins.com


 

Et poden
Interessar
...

817x68