FCC-Segell-banner4
Elena Font Rodà i Andrés Bühlmann a la Fundació Valvi

Exposicions

Elena Font Rodà i Andrés Bühlmann a la Fundació Valvi

bonart girona - 22/12/13
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014La-Galeria-201602-recurs

L’escultura d’Elena Font Rodà i la fotografia d’Andrés Bühlmann integren l’exposició El riu de la vida, que es podrà visitar fins al 4 de gener del 2014 a la Fundació Valvi de Girona. 


A través de l’obra d’Elena Font Rodà i Andrés Bühlmann, la Fundació Valvi planteja una reflexió sobre la vida, entesa com a trajecte.


Com en tot trajecte o viatge, la vida té un origen, travessa diverses etapes, s’atura i reinicia la marxa en diversos punts del recorregut vital.


Totes aquestes vivències emocionals i sentimentals, les persones que ens acompanyen en aquest viatge, els espais que habiten i els paisatges que freqüentem van component un mapa de les nostres vivències.


El mapa vital d’Elena Font Rodà i Andrés Bühlmann té punts en comú: els voltants de l’hotel El Molí, als afores de la població Sant Pere Pescador, a l’Alt Empordà. A la vora d’aquest espai concret, l’Elena hi va néixer i l’Andres, en canvi, hi va arribar no fa gaire. 


L’obra de Font Rodà sol partir del concepte cos. Comença amb la matèria, i d’aquesta n’extreu sensacions o vivències humanes.


Les fotografies de Bühlmann s’han centrat sovint en formes de la natura. Les fotografies jugen sovint amb el concepte de dualitat de trets cubistes. Moltes tendeixen a l’abstracció i poden remetre a l’obra de Klee, Arp o Hartung.


Discursos poètics que comparteixen el concepte de trànsit, tan present en l’obra de tots dos amb un punt d’arribada temporal: l’hotel El Molí.


A la imatge, Escultura, teixit i ferro d'Elena Font.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura