FCC-Segell-banner4
Presentació de DonostiArtean, fira d\'art contemporani de Sant Sebastià

Certàmens

Presentació de DonostiArtean, fira d'art contemporani de Sant Sebastià

bonart madrid - 16/05/14
Impremta Pages - banner-180x178Baner BonArt 180x178 Agenda Girona Cultura
La primera edició de la Fira internacional d'art contemporani de Sant Sebastià, DonostiArtean que se celebrarà del 7 a l'11 d'agost serà presentada el dia 21 de maig a la Galeria Gaudí del carrer Miguel Ángel, 16 de Madrid.

Abel Azcona ja ha anunciat que protagonitzarà la performance inaugural de DonostiArtean el dia 7 d'agost. Azcona (Pamplona, 1988), que s'ha convertit en tota una referència de la performance en l'àmbit internacional presentarà Reminiscence/The art of memory que amaga una proposta performativa que sorgeix des de la memòria i l'exploració dels fantasmes.

A la roda de premsa de presentació de la mostra hi participaran Abel Azcona -artista i performer-, Ignacio Scarpellini -Director General-, Marta Scarpellini -Coordinadora General-, Juan Martínez Descalzo -Coordinador-, Susana Herrero -Directora Ejecutiva-, José María Cernuda -Director de Comunicació-, Tino Faltoyano -Responsable de Marketing- i Francisco Porto -Community Manager-a més Javier Díaz Guardiola i Íñigo Arístegui membres del comitè assessor d'DonostiArtean.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021