FCC-Segell-banner4
The String Project de Chelsea Nix i Mariano Cortez, a Mutuo

Exposicions

The String Project de Chelsea Nix i Mariano Cortez, a Mutuo

bonart barcelona - 10/10/19
thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021thumbnail_arranzbravo. general 04-2014

Mutuo, carrer Julia Portet 5 de Barcelona, presenta del 8 al 12 d'octubre l'exposició The String Project by Chelsea Nix & Mariano Cortez, un comissariat de Facundo Coria.


L'equip de fotògrafs conformat pel matrimoni de Chelsea Nix (EE. UU.) i Mariano Cortez (Argentina), que han estat reconeguts i publicats a National Geographic, van crear una exposició de fotografia anomenat The String Project (El projecte del fil), una sèrie de retrats que vinculen persones d'arreu del món utilitzant simplement un fil. Quan s'exhibeixen, totes les seves fotos formen una línia contínua, una "representació visible simbolitzant una connexió invisible", va dir Nix. És una experiència social i artística compartir la idea que tots estem connectats. Des de llavors, el projecte va guanyar ArtPrize, un dels concursos internacionals d'art més grans del món.

The String Project presenta fotografies d'Àfrica, Europa, Àsia, Amèrica del Nord i Amèrica Llatina. Per crear aquest projecte, la parella va viatjar per més de vint països en sis mesos amb un pressupost d'O $ D 30 al dia. "Malgrat les nostres diferències culturals i físiques, hi ha similituds essencials en tots els éssers humans que ens uneixen", va dir Cortez. "El projecte ens recorda algunes de les coses més valuoses a la vida: respecte, esperança, pau, amor, integritat ... autèntiques i genuïnes interaccions entre els éssers humans".

A l'octubre de 2019, l'equip portarà el projecte a una gira al voltant del món per presentar-lo en exposicions públiques a l'aire lliure i en galeries privades. L'equip visitarà cinc continents, on continuaran alhora capturant noves "fotos amb el fil", convidant a milers de persones a formar part del mateix. Cortez i Nix estan particularment emocionats de tornar a les comunitats on la gent mai ha estat fotogra ada abans, donant-los l'oportunitat de veure la seva fotografia i experimentar l'impacte de "THE STRING PROJECT". L'exposició fomenta la consciència cultural, la comprensió i unió a través de l'art, la conversa, l'empatia i la compassió.

L'equip tornarà als Estats Units al maig de 2020 per preparar-se pel llançament de la seva 1ra Edició del Llibre "THE STRING PROJECT" i un breu documental que es compartirà amb el públic a la tardor de 2020.
Aquesta gira al voltant del món es pot seguir a través d'Instagram, Facebook i el blog anomenat "Behind The String" ( "Darrera el fil").A la imatge, projecte de Chelsea Nix & Mariano Cortez.

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner