FCC-Segell-banner4
\

Exposicions

"Territorio Sur" arriba a Huelva

bonart huelva - 07/05/15
Banner300x300Baner BonArt 180x178 Agenda Girona Cultura

MECA Mediterrani Centre Artístic itinera el programa Territorio Sur. Arte Contemporáneo Andaluz al Museo de Huelva i la Sala de la Província de la Diputació de Huelva, sota el comissariat i la direcció de Fernando Barrionuevo.


Territorio Sur és un programa expositiu d'art contemporani en el qual participen 41 artistes procedents de tot el territori andalús de diferents generacions i trajectòries, la majoria amb trajectòries professionals internacionals consolidades, que basant-se en la universalitat dels sentiments i expressions presenten obres multidisciplinars al Museu de Huelva i a la Sala de la Província de la Diputació Provincial d'Huelva i que podran visitar-se del 14 de maig al 18 de juny del 2015 a la primera seu i del 17 de juny a l'1 d'agost de 2015 en la segona seu.


La mostra pretén ser una valoració des de diferents punts de vista i realitats dels artistes andalusos. Però l'objectiu no és simplement posar en relleu el matís andalús dels artistes, sinó il·lustrar i examinar com funcionen els seus processos interns i les seves interrelacions externes encara malgrat les distàncies geogràfiques. Per això  els propis artistes aprofundeixen en les seves reflexions a través de diferents programes de trobades i xerrades, així com amb projeccions audiovisuals dels seus pensaments realitzades per aquest projecte.

Et poden
Interessar
...

thumbnail_Xarxes_Olga_Andrino_Banner_1