FCC-Segell-banner4
Torna l\'Art Sitges Weekend

Notícies

Torna l'Art Sitges Weekend

bonart sitges - 11/06/15
BONART_180x180Baner_CarlosPazos_Bonart_180x180_v2
Del 12 al 14 de juny, Sitges celebra la segona edició d’Art Sitges Weekend, que organitza SAGA, Sitges Associació Galeries d’Art. En aquesta edició, hi participen la Sala d’Art Nicolás, la galeria Out of Africa, la galeria Guerrero, l’Atelier Blanca de Nicolás i I le Gallery.

La Sala d’Art Nicolás, del carrer Àngel Vidal, 14 de Sitges, presenta les noves obres de l’artista Carmen Nicolás, que busca en els colors i en les textures de la seva obra un referent de les cultures mediterànies.

La galeria Out of Africa, del carrer Major, 7, prepara del 6 de juny al 27 de juliol l’exposició de pintura Art sense fronteres, de Mimouni el-Houssaine, del Marroc. Viu i ensenya arts plàstiques a Montpeller, però viatja molt sovint al Marroc. Presenta en aquesta exposició paisatges intemporals i oberts a la imaginació, poblats i símbols de vocables en la frontera entre el dibuix i la paraula. L’artista serà present a la galeria el 13 de juny a les 20 h.

El cubà Iván de la Ronda inaugurarà el dia 13 de juny a les 20 h. la seva exposició a la galeria d’art Guerrero, del carrer Sant Francesc, 7 de Sitges. La galeria Guerrero organitza exposicions des de l’any 1980. Per les seves sales s’han pogut veure obres d’artistes com ara Miró, Tàpies, Picasso, Barceló, Dalí, Raventós...

L’Atelier Blanca de Nicolás, del passeig de Vilanova, 43, inaugura el dia 11 de juny a les 12 h amb la presència del filòsof Santiago Salcedo, l’actriu Sonia Ruiz, el cantant Rodo, l’escultor Virgilio Serna, el rapsoda Modesto Caballero i la parella de ball Andrea & Gustavo. El dia 13 a les 19 h, Teatre Las nubes, d’Aristófanes i Santiago Salcedo, amb Sonia Ruiz, Maria Llopart, César Freire, Teo Seldas i María Carmen Molina, comissariat per Maria Llopart.

Per la seva banda, I le Gallery, del carrer Nou, 11-13, el dia 12 de juny inaugura una mostra de Thomas de Marsay que invita a fer un viatge als anys 60, i, el dia 13, una exposició d’Àlex Voinea, que proposa una sessió de música amb un DJ que vol transmete les vibracions que mouen la seva pintura.

A la imatge, obra d'Iván de la Ronda.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021