FCC-Segell-banner4
\

Exposicions

"Sefariure. Israel i Catalunya des de l’humor gràfic" a la Sala Domènec i Fita

bonart girona - 30/06/15
La-Galeria-201602-recursEude, generic
La Sala Domènec i Fita de la Casa de Cultura acull l'exposició Sefariure. Israel i Catalunya des de l’humor gràfic que es podrà visitar de l’1 al 24 de juliol del 2015.

Sis dibuixants israelians i set dibuixants catalans han seleccionat deu dibuixos, que han estat publicats en mitjans en què apareixen habitualment i que reflecteixen la problemàtica que preocupa als seus lectors. Es mostraran 130 dibuixos dels temes que preocupen a la gent de Jerusalem, de Barcelona, de Tel Aviv, de Girona i de Lleida, i permetrà conèixer realitats amagades darrera de grans titulars i informacions que s’han decidit que són importants i que són presentats amb un dels millors llenguatges per a l’enteniment, l’humor amb què aquests dibuixants donen la volta a temes d’actualitat.

Tretze dibuixants es converteixen durant uns mesos en ambaixadors dels seus països. Els dibuixants d’humor són els autors d’una de les seccions més vistes en qualsevol periòdic del món, ja que molta gent comença la lectura del diari per la vinyeta humorística. És la síntesi de l’opinió d’un observador d’allò que passa en el seu entorn, la seva ciutat, el seu país. Es mostraran els treballs d'Itay Arbel, Pepe Feinberg, Eran Mendel, Noa Shpinet, Waxman, Zabari, Ermengol, Faro/ Da Col, FER, Miquel Ferreres, JAP, KAP i Napi.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021