FCC-Segell-banner4
El Museu d\'Arqueologia de Girona presenta les activitats d\'estiu per gaudir del patrimoni

Notícies

El Museu d'Arqueologia de Girona presenta les activitats d'estiu per gaudir del patrimoni

bonart girona - 09/07/15
Gif_Viladot_180x180_2Baner BonArt 180x178 Agenda Girona Cultura
El Museu d'Arqueologia de Girona i el Centre d'Arqueologia Subaquàtica de Catalunya (CASC) presenten les activitats de l'estiu, adreçades a infants de totes les edats, per descobrir, aprendre, manipular, jugar i gaudir del patrimoni.

L'11 de juliol, al monestir de Sant Pere de Galligants de Girona, s'imparteix el taller De Triptòlem al Carboni 14!, entorn de l’exposició temporal Benvinguts a la muntanya de sant Julià de Ramis: 100 anys d’excavacions arqueològiques. Al mateix monestir i al marc d'aquesta mostra, el 18 de juliol hi ha l'activitat Els romans del Castellum de sant Julià de Ramis. A més, els dies 25 i 26 de juliol i el 29 i 30 d'agost, s'ofereix Pare Abat, hi ha pelegrins!, un divertit recorregut històric pel monestir de Sant Pere de Galligants, una de les mostres més notables del romànic català.

El 26 de juliol i el 30 d'agost, a Deltebre, el CASC ofereix la possibilitat de visitar, de la mà d'un expert, el vaixell Thetis, el mitjà que usen els arqueòlegs subaquàtics durant les seves excavacions. I, durant els mesos de juliol, agost i setembre es realitzen visites guiades, de la mà d'un arqueòleg, a un jaciment subaquàtic en el qual els grups d'excavació hi estiguin treballant.

 

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIES-DE-L'ART-