FCC-Segell-banner4
Segona edició de Smylife Collection Beauty Art

Notícies

Segona edició de Smylife Collection Beauty Art

bonart madrid - 22/06/16
Impremta Pages - banner-180x178Nial nou-180x178
La segona edició de Smylife Collection Beauty Art va tenir lloc en un esdeveniment tancat en Smylife al que van acudir, tant els artistes que han fet possible aquest projecte com el Pare Ángel costat de representants de Missatgers de la Pau, autoritats i diferents personalitats del món de l'art i de l'espectacle. A més, diverses de les obres de Smylife Collection Beauty Art II estan ja en el punt de mira d'alguns dels assistents a l'esdeveniment. No obstant això, hauran d'esperar a la subhasta que tindrà lloc al setembre a la Galeria Odalys, que ha prestat les seves instal·lacions amb la finalitat d'obtenir d'aquesta iniciativa la major recaptació.

Aquest projecte ha estat possible gràcies a Pedro Sandoval, Gabriel Moreno i Blanca Cuesta, que repeteixen aquest any, i que al costat de l'actriu i presentadora Belinda Washington, els artistes Lita Cabellut, Ouka Leele, Linda de Sousa, Manuela Picó, Bárbara Gómez Acebo, Carlos Evangelista, Carmen Otero, Juan Gerstl, Diego Canogar, Cecilia Liao, Rosa Gallego, Mayte Spinola, Aracely Alarcón, María Jesús de Frutos i la cantant Rosana han col·laborat de manera desinteressada i de forma totalment altruista.

Durant els mesos de juliol i agost, la col·lecció romandrà exposada al públic en Smylife, al carrer José Ortega i Gasset 55.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021