FCC-Segell-banner4
Una portada de somni per l’agenda Olot Cultura

Notícies

Una portada de somni per l’agenda Olot Cultura

bonart olot - 14/09/16
GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180Bonart_banner-180x180_FONS-AVUI (3)
Recrear un somni en un somni en un efecte de mirall infinit i buscar la mirada còmplice de l'espectador, és el que pretén el darrer treball realitzat per l'artista Duaita Prats com a portada de l'agenda de Tardor-Hivern 2016 d'Olot Cultura, que s'ha presentat a la seu de l'ICO a Can Trinxeria.

Com ha explicat l'autora, "la imatge mostra una noia que dorm, i al seu costat, el llibre de Sigmund Freud 'Los actos fallidos y los sueños' en la primera traducció al castellà realitzada per Luis López-Ballesteros. I com a punt de llibre, gelosament guardada l'entrada del que serà el proper concert estrella de les Festes del Tura, el dels Beatles, que tocaràn a la Plaça de Braus d'Olot el 5 de setembre de 1965".

La noia de la imatge és ella mateixa, i amb aquesta foto impossible posa en joc alguns dels principals elements que conformen els seus fonaments creatius: la psicoanàlisi, els simbolismes, la transmissió del missatge, la mateixa història, i una mirada onírica. Perquè, com ella diu "en els somnis de migdiada, tot és possible".

A les imatges, detall de la portada per l'agenda Olot Cultura i un moment de la presentació.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021