FCC-Segell-banner4
Convocats els premis i beques Pilar Juncosa & Sotheby\'s

Convocatòries

Convocats els premis i beques Pilar Juncosa & Sotheby's

bonart palma - 15/06/20
Baner_SantiMoix_Bonart_180x180La-Galeria-201602-recurs
La realitat provocada per la covid-19, amb moments d'incertesa i temors, ens ha fet pensar i plantejar accions enfocades a defensar el sentit de l'art en totes les seves accepcions. Un impacte biològic i una crisi sanitària, juntament amb un xoc econòmic, social i cultural, ha irromput a les nostres vides i les ha transformades. Els artistes són indispensables i vitals per a canalitzar aquesta transformació i la Fundació Miró Mallorca continua donant suport econòmic, artístic i tècnic per a ajudar-los davant aquest futur incert.

" (
...) entenc que un artista és algú que, entre el silenci dels altres, fa servir la seva veu per dir alguna cosa, i que té l'obligació que aquesta cosa no sigui quelcom d'inútil, sinó quelcom que faci servei als homes." Discurs de Joan Miró amb motiu del seu nomenament com a doctor honoris causa per la Universitat de Barcelona el 2 d'octubre de 1979.

La Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca, seguint la voluntat dels seus fundadors, vol promoure i difondre els valors creatius contemporanis, ajudar les joves generacions d'artistes en la seva formació i impulsar-los en el seu compromís d'innovació i de recerca sincera de nous camins de creació.

Així mateix, desitja promoure treballs d'investigació sobre la vida i l'obra de Joan Miró, així com el seu context artístic i cultural, especialment els seus aspectes menys coneguts. També vol col·laborar en el reconeixement del seu exemple creatiu i vital mitjançant programes i projectes educatius que acostin l'art contemporani a la societat.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021