FCC-Segell-banner4
\

Notícies

"Born. Memòries d'un mercat", candidata als Premis de l'Associació de Museòlegs de Catalunya

bonart barcelona - 07/05/18
Baner_Esteva_Bonart_360x356Baner_Subirachs_Bonart_360x356
El dia 13 de maig es tanca el termini de votació de la setena edició dels Premis de l’Associació de Museòlegs de Catalunya i que entre les seves categories inclou la de millor exposició temporal de 2017

La mostra d’El Born CCM, “Born. Memòries d’un mercat”, és  una de les principals candidates en aquesta categoria després de registrar una gran acollida per part del públic, tant pel que fa al nombre de visitants (més de 36.000 persones) com per la resposta rebuda. Molta gent que la va visitar la va valorar molt positivament sentint-se-la, en paraules de moltes d’aquestes persones, “molt seva”. La mostra, que es complementava amb un ampli ventall d’activitats paral·leles dirigides a un variat espectre de visitants, repassava i aprofundia en la dimensió comercial de l’antic Born, mercat pioner en la xarxa de mercats de Barcelona, paradigma de l’arquitectura del ferro a la ciutat i sobretot, espai de trobada, de treball i convivència de moltes generacions en les seves diferents etapes, fins i tot després del seu tancament.

L’exposició es va poder visitar a El Born CCM entre el 17 de març i el 26 de novembre de 2017. En altres edicions d’aquests premis de l’AMC s’han reconegut, entre d’altres, els treballs del MEAM, Museu del Disseny de Barcelona o Museu Marítim de Barcelona.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021