FCC-Segell-banner4
Tecla Sala presenta una nova instal·lació de Jordi Lafon

Exposicions

Tecla Sala presenta una nova instal·lació de Jordi Lafon

bonart l'hospitalet de llobregat - 23/09/20
Impremta Pages - banner-180x178BONART 180 X 180 PX_
En aquesta instal·lació Jordi Lafon diposita la seva mirada sobre una multitud d'objectes de procedència diversa posant al descobert la immediata senzillesa de les empremtes de la matèria i dels seus residus.
Es tracta d'una producció pròpia que s'emmarca en la línia de suport a la creació contemporània que impulsa el Centre d'Art Tecla Sala.
Jordi Lafon ha apostat pels camins de l'assaig i l'experiència perceptiva en la major part dels seus projectes. A "La constant indissoluble", l'artista diposita la seva mirada sobre una multitud d'objectes, i, en fer-ho, en capta la immediata senzillesa i hi descobreix les empremtes de la matèria i dels seus residus. De procedència molt variada, trastets recollits al magatzem de Lafon o procedents d'una crida popular, utensilis trobats a fusteries, a tallers de marcs, donats per artistes i pintors decoradors o arreplegats durant caminades i viatges, confegeixen la suma d'elements que han servit com a agitadors de pintura. Brotxes, pinzells, paletines velles, ossos, desferres de persianes, estelles de caixes de fruita i tota mena de fòtils, estris, rampoines i atifells ens aporten un cabal de memòries evocables, d'experiències estètiques i de pòsits com a principals elements de representació.
Jordi Lafon és artista visual, llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i fundador de Deriva Mussol amb Eva Marichalar-Freixa. En els seus treballs s'estableix una relació entre els objectes, les persones i el seu entorn, per crear un relat de matèria, espai i temps, inscrit en un paisatge entès com a escenari d'accions on esdevenen les relacions d'afecte i conflicte, poètica i política. Sovint, organitza les seves peces en forma d'arxiu o col·lecció, on afloren qualitats com l'ordre, el desordre, la cadència, la casualitat i el caos.
La instal·lació es podrà visitar fins al 10 de gener, de dimarts a dissabte, d'11 a 14 i de 17 a 20 hores. Diumenges i festius, d'11 a 14 hores, i dilluns, tancat.
L'aforament és limitat i és obligatori l'ús de mascareta.

Et poden
Interessar
...

817x68