FCC-Segell-banner4
Els dibuixos orgànics de Daniel R. Martín es mostren a Galeria Siboney

Exposicions

Els dibuixos orgànics de Daniel R. Martín es mostren a Galeria Siboney

bonart santander - 23/05/18
banner-elscatala-180x180pxbanner web TA22_bonart_180x180
Galeria Siboney, carrer Santa Lucía 49 de Santander, presenta Aedificare Hortis, la nova mostra individual de Daniel R. Martín.

Com explica Daniel R. Martín, "els elements del procés creatiu: El procés perceptiu, el pensament i l'acció corporal; això seria molt difícil sense caure en el més pur determinisme. On acaba la percepció i comença l'assimilació del percebut ?, i la creació ¿és creació o recreació d'alguna cosa ja creat? o dit d'una altra manera ... ¿quan deixem de transgredir per començar a comprendre ?, potser quan deixem de competir amb la natura per integrar-nos-hi.

No crec que s'hagi de parlar d'una lògica de la forma, d'un llenguatge artístic com d'alguna cosa preestablert i après, crec que és una cosa més subtil, més individualitzat, potser precisament per aquesta falta de lògica determinista exempta de emotivitat.

En aquest difícil equilibri entre l'emotiu, el poètic i el fred anàlisi gairebé sintètic de la natura és on jo situaria la meva obra. On estaria doncs l'emotivitat enmig d'aquest fred procés perceptiu? Diria que va implícita. És per ventura possible enfrontar-se a l'anàlisi de la naturalesa, intentar integrar-nos en l'essència de les seves formes deixant-nos pel camí les nostres pròpies sensacions, crec que no. Són les nostres emocions les que ens porten a utilitzar, a recrear aquesta naturalesa, a crear una naturalesa paral·lela, la nostra pròpia naturalesa d'emocions, que no ha de pretendre erigir-se en un llenguatge codificat, més o menys assequible, sinó en una cosa molt més íntim, més emotiu".

A la imatge obra de Daniel R. Martín, sèrie "Dibuixos orgànics 1". 2017/2018.

Et poden
Interessar
...

BONART-817x68-Cervells