FCC-Segell-banner4
La proposta de Carlos León Sánchez, escollida pel cartell de la Fira de Màlaga 2018

Notícies

La proposta de Carlos León Sánchez, escollida pel cartell de la Fira de Màlaga 2018

bonart màlaga - 29/05/18
Eude, genericBanner-Resonancias-180x180px_v1-cat
Juga la teva Fira!, de l'arquitecte malagueny Carlos León Sánchez serà el cartell de la Fira de Màlaga 2018. Aquesta obra ha resultat guanyadora del concurs per votació popular realitzada per l'Àrea de Festes de l'Ajuntament.

El cartell anunciador de la pròxima Fira de Màlaga ha Estat Elegit d'entre els 5 finalistes mitjançant votacions popular a través d'Internet. Els finalistes havien Estat seleccionats prèviament per un jurat especialitzada. La regidora de Festes, Teresa Porras, ha destacat la importància de la participació i es Sent satisfeta "perquè és un cartell que representa els símbols de Màlaga i super Fira amb un Tractament diferent i que ha Calat entre els Ciutadans que han participació en l'Elecció ".

El disseny Signat pel malagueny Carlos León Sánchez està Realitzat mitjançant la tècnica de Concepte modelatge en 3D i renderitzat per ordinador. El seu autor rebrà el premi de 3.500 euros amb què està dotat el concurs.

L'obra guanyadora "Juga tu Fira!" Va despuntar en la votació des del primer dia i ha rebut el 51,01% dels vots populars (2.688 vots). En segon Lloc s'ha situat l'obra titulada "Sinestèsia", que ha rebut 894 vots (19,29%); tercer ha Estat el cartell "agafada a tu cintura", amb 374 vots (8,07%); seguida en el quart lloc de "La Verdinaga", que ha acumulació 353 vots (7,62%); i de "Solera", que ha obtingut 325 vots (7,01% del total).

Durant els 5 dies que ha estat obert el període de votacions, s'han emeses 4.634 vots. La major part del portal els usuaris han utilitzat per emetre sobre vots dispositius mòbils (87,21%), enfront d'una Quantitat significativament menor que el ha fet a través de l'escriptori de super pc o portàtil (12,79%). Dels dispositius mòbils, el 72,35% han Estat terminals amb sistema operatiu Android, mentre que la resta disposen d'Apple o Windows.

L'accés a la aplicación habilitada per treure a cabo El procés de votació s'ha Realitzat principalment a través Facebook, des d'on ha Consultat el 60,16% dels usuaris, seguida de l'accés directe a l'enllaç de les votacions amb el 21,94% i de WhatsApp amb el 8,69%. La resta de participacions ha llegades a través d'altres fonts com enllaços publicats en altres pàgines Twitter, Google i Instagram.

Les xarxa social més utilitzada per per compartir l'enllaç de participació en el Procés ha Estat Facebook (65,04%) seguida per WhatsApp (30,46%).

Carlos León Sánchez nació a Màlaga el 1986. Es arquitecte per l'E.T.S.A de Sevilla. És un apassionat del disseny gràfic, el 3D, la fotografia i la il·lustració vectorial. Forma part de l'Estudi Extramurs, taller dedicat a l'arquitectura i Altres activitats Associades a ella des 2014. També desenvolupa activitats com infografies, il·lustració, projectes i concursos, muntatge d'instal·lacions artístiques efímeres i tallers de formació extracurricular. Anteriorment, treball com a delineant i va donar classe de geometria descriptiva en una acadèmia.

A la imatge, cartell guanyador (detall).

Et poden
Interessar
...

728x90