El Museu Picasso presenta noves activitats per a primers de juliol de 2018 en el marc de la mostra La cuina de Picasso.
El 4 de juliol, presenta Futurae Radices: un cas d'estudi, a càrrec de Gulalab. Conferència sobre el moviment neo-gastro-art Futurae Radices: el seu origen confús, el seu manifest controvertit i l'anàlisi de les obres més épatants dels membres més destacats. Gulalab és un projecte multidisciplinari en què convergeix l’art, la ciència i la gastronomia. Des d'aquest espai s'analitza i experimenta l'estreta relació entre la gastronomia i altres matèries com ara l'art sonor, la intel·ligència artificial, l'arquitectura o la poesia. L'activitat tindrà lloc Sala d’actes, plaça Sabartés 1, a les 19.00 h. Activitat gratuïta. Aforament limitat.
El dia 11 de juny, presenta Ágape Insípido, de Vera Livia García. Una experiència perfo-degustativa que proposa un viatge d'allò insípid a allò sàpid a través dels sentits, en el qual els convidats n’esdevenen protagonistes.
Aquest projecte, que reuneix professionals de diferents disciplines, s’origina a partir de la noció «insípid» desenvolupada pel sinòleg i filòsof francès François Jullien. A la cultura xinesa, allò insípid posseeix valor i a través de l'art esdevé una experiència: és allò indeferenciat, que té a veure amb la desafecció i els estats contemplatius, un estat en el qual tot és possible i tot està en potència. L'activitat tindrà lloc Sala d’actes, plaça Sabartés 1, a les 19.00 h. Activitat gratuïta. Aforament limitat.
A la imatge, Pablo Picasso.