FCC-Segell-banner4
\'Poètiques de l\'emoció\' a CaixaForum Girona

Exposicions

'Poètiques de l'emoció' a CaixaForum Girona

bonart girona - 29/10/20
180x180Baner BonArt 180x178 Agenda Girona Cultura
Fins al 14 de març del 2021 es pot visitar l'exposició temporal "Poètiques de l'Emoció" al Caixa Forum de Girona.
La mostra, que es va inaugurar el 20 d'octubre del 2020, recorre algunes formes de representar les emocions a partir d'obres d'èpoques i contextos diversos, incidint en peces contemporànies i en les similituds entres diferents gèneres i períodes.
Aquesta exposició presenta tres formes diferents de com l'emoció s'ha mostrat en la història de l'art. El primer grup va referència en l'emoció del subjecte a partir de la representació dels protagonistes que expressen el dolor i la tristesa. El segon, presenta un conjunt de peces en les quals l'emoció s'expressa de forma metafòrica gràcies a la trass.lació de l'estat anímic de l'artista al paisatge i a l'arquitectura representats.Finalment un tercer àmbit analitza la forma en què l'art s'apropia de l'emoció que vertebra el camp social, des dels moviments socials i la política fins a l'esfera de la festa o les celebracions populars.
L'exposició consta d'un servei d'educadors de dilluns a dissabte d'11:00 a 14:00 hores i de 17:00 a 20:00 hores i diumenges d'11 a 14:00 hores a la sala a disposició dels visitants. També es podrà descarregar on line la publicació de l'exposició que inclou textos d'Érika Goyarrola, Glòria Guso i Maxi Gandul.
La mostra es complementa amb una sèrie de materials que se situen fora de l'espai expositiu i que s'aproximen a la relació d'altres disciplines artístiques amb les emocions. Els assajos de Glòria Guso i Maxi Gandul amplien la reflexió de l'àmbit de la música i del cine i es poden trobar dins de la publicació online, i una playlist original, de l'exposició es pot escoltar per Spotify.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura