Expo Josep Coll 2022 baner
Dues exposicions per retre homenatge al pintor Carloandrés

Exposicions

Dues exposicions per retre homenatge al pintor Carloandrés

bonart eivissa - 30/07/18
Nial nou-180x178Impremta Pages - banner-180x178
Dues exposicions simultànies, a la sala del Refectori de l'Ajuntament d'Eivissa, i a Es Polvorí, reten homenatge al pintor Carloandrés del 3 al 30 d'agost, dins la programació de les Festes de la Terra, és podran contemplar una mostra de l'obra eivissenca de l'artista recentment traspassat.

Carloandrés a Eivissa. 1958 - 2018. Obres d'ara, obres d'ahir són dues exposicions simultànies organitzades prèviament al recent traspàs del pintor. Estan dividides en dues parts, la primera dedicada a una mostra retrospectiva, amb retrats i paisatges realitzats des de l'arribada a Eivissa el 1958, fins a l'exposició retrospectiva que li dedicà el Consell d'Eivissa l'any 2011 a la desapareguda sala del Centre Cultural de S'Alamera; la segona està dedicada a mostrar les pintures executades entre 2011 i l'actualitat.

Carloandrés, malgrat la seva avançada edat, no va deixar mai de pintar fins al mes de gener de 2018, fa tan sols cinc mesos.

Les exposicions, organitzades per l'Ajuntament d'Eivissa, dins el marc de les Festes de la Terra 2018, compten amb el patrocini de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports del Govern Balear mitjançant el programa BCulture de l'Institut d'Estudis Baleàrics. Dita exposició itinerarà posteriorment a Mallorca, i al Centre Octubre de Cultura Contemporània de València - d'on era originari l'artista - , dins el programa de col·laboració establert entre el Govern Balear i Acció Cultural del País Valencià.

A les mostres es podran contemplar obres cedides per la família, juntament amb obres de col·leccions particulars que han viatjat expressament per a l'ocasió des de diferents col·leccions de l'Estat Espanyol, així com la darrera producció de l'estudi del pintor.

El comissariat ha anat a càrrec del fill del pintor, Andreu Carles López Seguí que gaudeix d'una ampla experiència professional i també es va encarregar de la mostra de 2011, així com de la recent retrospectiva "Carloandrés. Retorn a Morella. 1965 - 1978" que tingué lloc l'estiu passat a la dita ciutat de la comunitat valenciana, capital de la comarca d'Els Ports.

A la imatge, pintura de Carloandrés.

Et poden
Interessar
...

Banner_817x68_01