Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90

Notícies

Lluís Puig, director de projectes culturales d'àmbit internacional

bonart barcelona - 03/08/18
El conseller de Cultura a l’exili, Lluís Puig, ha estat nomenat director del Programa per al desenvolupament de projectes culturals d’àmbit internacional, adscrit al Departament de Cultura, impulsat amb la finalitat de fer valer la cultura catalana en l’àmbit internacional i atraure l’interès del món, no només cap a les empreses culturals catalanes i tot el teixit associatiu, sinó també envers els valors i la riquesa patrimonial del país.
Lluís Puig és una persona amb una llarga trajectòria i podrà aportar la seva dilatada experiència en l’àmbit de la gestió cultural.
El decret de creació del Programa preveu que la seva direcció correspon a un director amb caràcter eventual d’assessorament especial i per al desenvolupament de polítiques sectorials, en els termes que preveu l’Acord GOV/8/2011, de 18 de gener, pel qual s’estableix el nombre de llocs de treball reservat a personal eventual i es regulen determinats aspectes del seu règim. Als efectes retributius, el lloc s’equipara al de secretari general i està sotmès a les disposicions de les lleis de pressupostos i del Govern de la Generalitat de Catalunya. Aquesta direcció actua sota la coordinació i supervisió de la consellera de Cultura i en coordinació amb els òrgans competents en matèria d’acció exterior de la Generalitat.
Puig, nascut el 1959 a Terrassa (Vallès Occidental), té estudis musicals, de dansa, producció audiovisual i d'Humanitats a la Universitat Oberta de Catalunya i ha exercit com a director artístic del Mercat de Música Viva de Vic i director de la Fira Mediterrània de Manresa. Va rebre el Premi Nacional de Dansa el 1984. El 2011 va ser nomenat Director General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals i el juliol de 2017 va acceptar l’encàrrec del president Carles Puigdemont d’encapçalar la conselleria de Cultura, càrrec que va desenvolupar fins que l’aplicació de l’article 155 va comportar la destitució del Govern.
banner-oro-180x180-genecanal-mnactec-180-180

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1