FCC-Segell-banner4
Scan Room Project reuneix a Eduardo d\'Acosta, Ignacio Tovar i Sema d\'Acosta

Exposicions

Scan Room Project reuneix a Eduardo d'Acosta, Ignacio Tovar i Sema d'Acosta

bonart londres - 22/08/18
Baner_EugeniaBalcells_Bonart_360x356Impremta Pages - banner-180x178
Scan Room Project, 13-19 Herald Street de Londres, presenta a partir del 30 d'agost la mostra col·lectiva Foreword (Some Trips), que reuneix les obres d'Eduardo d'Acosta, Ignacio Tovar i Sema d'Acosta.

Scan Room Project és l'espai més important del Regne Unit en la promoció de l'art espanyol contemporani. Aquesta exposició gira entorn del viatge i la manera en què els aspectes vivencials es converteixen en matèria capaç de fer-nos créixer i conèixer. Viatjar és conrear-se, absorbir paisatges aliens als habituals, entrar en contacte amb persones diferents, aprendre de veritat més enllà dels llibres i les pantalles.

D'aquesta trobada entre el que som, l'expectativa del que esperem trobar i finalment el que vam descobrir, neixen universos propis que no només són records, sinó també idees i interpretacions que conformen el nostre patrimoni personal. El viatge és una aventura intransferible que ens permet apropar-nos a altres i entendre'ns millor a nosaltres mateixos. Ens formem sumant experiències, acumulant bagatge, contemplant de prop, xerrant i rient. Aquests episodis nous que anem afegint a la nostra biografia ens fan sentir més empatia per les referències que estimulen les nostres ganes de conèixer, tant és si aquest motiu és una persona que admires, una exposició que ansiabas veure o un edifici emblemàtic pel que acabes passejant. Vivint les coses les fas teves, es converteixen en part tu. Aquesta connexió que facilita el compartir, potencia un fort sentit de pertinença a un territori imaginari; en el nostre cas, inevitablement associat a l'art contemporani i la fotografia.

D'alguna manera aquests recorreguts exploratoris acaben resultant petites metàfores de mundologia i un tipus de saber pràctic que no es mesura ni es valora en la seva justa mesura. No hi ha distincions ni línies divisòries entre la vida i l'art, formen part del mateix. Són capítols que acaben conformant una percepció de la realitat, un ensenyament en primera persona. Les sensacions i la intuïció generen una manera més profunda d'interiorització que les estructures lògiques que s'estudien des de la teoria. Les empremtes del que s'ha viscut van més enllà de la memòria, són també fets vinculants que romanen latents en nosaltres per molt temps. Sense adonar-nos, són absorbits de manera natural i inexplicable.

A la imatge, obra d'Ignacio Tovar.

Et poden
Interessar
...

817x68