FCC-Segell-banner4
Ángela Bonadies, nova artista resident a Addaya Centre Art Contemporani

Notícies

Ángela Bonadies, nova artista resident a Addaya Centre Art Contemporani

bonart alaró - 11/09/18
Baner_CarlosPazos_Bonart_180x180_v2Banner-Anastasia-180x180px_v1-cat
Ángela Bonadies (Caracas, 1970) és l'artista resident a Addaya Centre Art Contemporani durant el mes de setembre de 2018.

Ángela Bonadies, viu i treballa entre Madrid i Caracas. Artista el treball fotogràfic de la qual se centra en la memòria, la visibilitat i invisibilitat d'estructures culturals i l'espai urbà. Entre les seves exposicions es troben: Santa Fe SITELines 2018 Biennial: New Perspectives on Art of the Americas, Casa Tomada, USA; The Matter of Photography in the Americas, Cantor Arts Center, Stanford University, USA; A Universal History of Infamy, LACMA, Los Angeles i 18th Street Arts Center, Santa Monica, USA; West Side, galeria Abra Caracas; Die Bestie und ist der Souverän / La bèstia és el sobirà, WKV, Stuttgart, Alemanya i MACBA, Barcelona, Espanya; El turment i l'èxtasi, És Baluard Museu d'art modern i contemporani de Palma, Espanya; Magical (un)Real: Entranced Land, Momenta Art, Brooklyn, USA, i Global Activism, ZKM, Karlsruhe, Alemanya.

Ha rebut els següents reconeixements: Beca 2018 MAEC-AECID per a la Real Acadèmia d'Espanya a Roma, Itàlia; Artist Residency Program, Goethe-Institut Salvador-Bahia/Vila Sul, Brasil, 2017; Beca Llatinoamericana Experimenta-Sud 2017, Bogotà, Colòmbia; Residency Award 2016 en 18th Street Arts Center, Santa Mónica, USA, atorgada pel LACMA.

Durant la seva residència el mes de setembre, Ángela Bonadies s'ha plantejat desenvolupar un projecte de recerca sobre El Terreno, un barri de Palma que va allotjar importants intel·lectuals i moviments alternatius al llarg del segle XX. La forma inicial del treball apunta a establir un encreuament de relacions que pugui convertir-se en un joc de taula o de paret, on es bolquin intercanvis fantasmals: un tauler atemporal on l'estructura arquitectònica del barri funciona com a contenidor d'ideologies, postures, paraules i fets que construeixen històries infames: memòries silencioses que encara ens sobrevolen.

A la imatge, projecte d'Ángela Bonadies.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura