FCC-Segell-banner4
Arriba la inspiradora exposició sobre el cos humà al CC Arenas

Exposicions

Arriba la inspiradora exposició sobre el cos humà al CC Arenas

bonart barcelona - 28/09/18
q2w-MKl4La-Galeria-201602-recurs
Després de l'èxit aconseguit a Estònia i Itàlia, Human Bodies. Anatomia de la vida arriba al CC Arenas, Gran Via de les Corts Catalanes 373 de Barcelona a partir de dia 5 d'octubre.

Integrada per més de 150 òrgans humans i 12 cossos complets conservats mitjançant la tècnica de la plastinació, la mostra s'instal·larà a la quarta planta del Centre Comercial Arenas de Barcelona per temps limitat, amb la intenció de conscienciar la població sobre la importància de tenir cura del organisme i per canviar per sempre el concepte sobre l'experiència de la vida dels visitants.

A través de les seves 8 sales, Human Bodies. Anatomia de la vida transporta al visitant des de la gestació fins a la mort, pel sistema ossi, muscular, respiratori, circulatori, digestiu i urinari-reproductor; un íntim i educatiu recorregut a través del que la pell amaga per mostrar, com mai abans, el funcionament de la màquina més perfecta mai creada: el cos humà.

Les més de 160 peces (150 òrgans i 12 cossos complets) mostrades al públic són reals i presenten el seu aspecte original, amb l'objectiu de servir per a l'ensenyament de l'anatomia i la difusió del coneixement del cos humà. La seva exposició és possible gràcies a una avançada tècnica mèdica coneguda com la plastinació, "un procés de diverses setmanes o mesos, on els líquids i part del teixit adipós dels òrgans són reemplaçats lentament per un polímer, en condicions de buit i congelació", en paraules del Dr. Rafael Latorre, director científic de l'exposició i catedràtic de la Universidad de Murcia.

Ja que aquestes peces únicament poden ser exposades amb fins científics i didàctics, la mostra ha arribat a un acord amb la Universidad de Murcia (assessora científica i mèdica) pel qual aquestes es donaran a la universitat per continuar ajudant en la formació de les noves generacions de professionals de la medicina, un cop finalitzat el seu ús expositiu.

A la imatge, cos humà exposat a "Human Bodies. Anatomia de la vida".

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88