FCC-Segell-banner4
Feriarte, aparador de les tendències decoratives, obre les seves portes

Certàmens

Feriarte, aparador de les tendències decoratives, obre les seves portes

bonart madrid - 14/11/18
Baner_Viladot_Bonart_360x356La-Galeria-201602-recurs
Feriarte, que tindrà lloc del 17 al 25 de novembre, torna a convertir-se en aparador de les tendències decoratives amb infinitat de possibilitats per endinsar-se als racons més eclèctics de la decoració actual. El pavelló 3 de d'IFEMA acollirà l'oferta dels més prestigiosos antiquaris i galeries d'Espanya que mostraran un ampli ventall de mobiliari i objectes decoratius en tota la seva riquesa i diversitat històrica. Des mobiliari del segle XVII, a taules de disseny del gran decorador Jules Leleu, passant per la sofisticació de Willy Rizzo i Aldo Tura, la producció artesanal de Fornasetti, i l'avantguardista Charlotte Perriand, sense oblidar per descomptat els grans dissenys danesos, entre altres, Arne Jacobsen.

Un any més, Fernandez Antigüedades –Verín- estarà en Feriarte per mostrar al públic objectes rústics gallecs, piles baptismals i objectes arquitectònics de granit, ceràmica antiga, entre d'altres. En aquesta ocasió, el seu espai acull peces úniques com una font de centre amb estany en pedra granit i terra original -s. XVII-.

Zulaica, que va iniciar el seu camí l'any 1999 centrat en la difusió de mobiliari i d'objectes d'art francesos, italians, espanyols i anglesos, fonamentalment del s. XVIII i de començaments del XIX, aposta per peces amb caràcter, de fustes i materials nobles, de línies arquitectòniques i estilísticament pures. És el cas de la taula d'escriptori Louis XV -França, s. XVIII- decorada amb marqueteria figurativa en fusta de noguera, boix i fruiters. La peça, de marcat caràcter campestre, exhibeix una rica decoració amb escenes de nens, a més de motius vegetals i florals.

Des de Lisboa, Miguel Arruda Antigüedades torna al saló amb una àmplia proposta d'antiguitats entre les quals destaca un llibreter de l'oficina de Japanned Green de George II d'Anglaterra -ca. 1730-, atribuïda a Giles Grendey. Miguel Cebrián Antigüedades, amb una trajectòria de més de 30 anys en aquest sector, estarà present de nou en Feriarte. Entre d'altres, presenta una taula aragonesa policromada -ca. 1750- d'influència veneciana.

Themart International, especialitzat en arts decoratives, mostrarà mobles i peces de col·lecció, antiguitats, obres de disseny, obra pictòrica signada i art oriental. Dins de la seva àmplia oferta, destaca un bureau en pente estil Louis XVI, amb marqueteria, copes i motius vegetals, en noguera, arrel de noguera i fruiters -França, s. XVIII-. Així mateix, aposta per gueridón francès Època Imperi, en fusta de noguera i tapa de marbre -principis del s. XIX-.

La Galeria Jorge Alcolea assisteix a Feriarte amb un magnífic escriptori del planter del s. XVIII, el any de realització, 1791, ve gravat en un dels laterals. El moble està recobert de marqueteria a l'estil de l'escola aragonesa, amb entramats i inscripcions que proporcionen informació sobre la peça.

Et poden
Interessar
...

817x68