FCC-Segell-banner4
Victor Lope Arte Contemporáneo exposa l’obra més recent de  Concha Martínez

Exposicions

Victor Lope Arte Contemporáneo exposa l’obra més recent de Concha Martínez

bonart barcelona - 22/11/18
Banner-Ilse-Bing-180x180px_v1-catEude, generic
Victor Lope Arte Contemporáneo, carrer Aribau 75 de Barcelona, presenta del 29 de novembre al 26 de gener l'exposició individual L’ordre dels dies de Concha Martínez Barreto.

L’ordre dels dies és una mostra de l’obra més recent de l’artista espanyola Concha Martínez Barreto (Murcia, 1978). Una exposició multidisciplinària en la qual, mitjançant diferents suports i tècniques, l’artista ens portarà a través de la memòria, aquell fràgil però intens espai on emmagatzemem la nostra vida i la dels altres. La memòria ens permet emmagatzemar, però també recuperar moments, que sense ser completament fidels al que realment va passar, ens modelen i defineixen amb el temps. L’artista reflexiona sobre la fragilitat del record, com n’és de difícil preservar-lo i en conseqüència com n’és de fàcil distorsionar-lo.

Un altre dels temes recurrents en l’obra de Martínez Barreto, és aquell totpoderós temps que tot ho corromp, tot ho destrueix, però al mateix temps, tot ho crea. L’ésser humà té sovint la necessitat de deixar rastre del seu pas per la vida, una necessitat majoritàriament frustrada per l’oblit d’aquells que ens podrien recordar. L’artista estudia el pas del temps i com l’oblit marca el final d’aquest intent fallit de persistir.

Cada una de les obres amaga una història que transcendeix pel seu caràcter i qualitat tècnica. L’artista ens explica com sorgeix cada peça, quin concepte s’amaga darrere de cada format escollit a fi que l’espectador jutgi i interpreti el suport que materialitza cada creació. Les obres que es podran veure a la mostra fan refle- xionar sobre l’enigmàtic valor del temps, com les línies divisòries entre el que va ser, és i serà que es difuminen a pesar del nostre esforç en intentar ordenar-les, d’això parla L’ordre dels dies.

Nascuda a Murcia, Concha Martínez Barreto (1978) és llicenciada en Belles Arts per la Universitat San Carlos de Valencia. Ha exposat la seva obra a diversos centres i galeries espanyoles, ja sigui amb exposicions indivi- duals o col·lectives en ciutats com Madrid (Galeria Espacio Valverde; CEART; Fundación Caja Murcia), Sevilla (El Butrón), Valencia (Espai Rambleta), entre altres. També ha exposat la seva obra en museus (Museu Carmen Thyssen a Málaga), i fires com Arco Madrid ‘17, Estampa ‘18 o fires internacionals com Volta Basel ‘18.

A la imatge, obra de de Concha Martínez Barreto.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021