FCC-Segell-banner4
\

Exposicions

"Obres convidades de museus de Madrid" al Museu Nacional Thyssen-Bornemisza

bonart madrid - 26/11/18
Nial nou-180x178La-Galeria-201602-recurs
El Museu Nacional Thyssen-Bornemisza presenta, fins al 17 de febrer del 2019, Obres convidades de museus de Madrid, un projecte expositiu amb el qual conclou la commemoració del seu 25è aniversari i en el qual participen nou museus madrilenys, que han prestado 28 obres de les seves col·leccions per exposar-les a les sales de la col·lecció permanent i establir així un diàleg amb alguns dels que habitualment es poden veure en ells.

En aquestes encreuaments es confronten èpoques, tècniques i estils que mostren diferents interpretacions d'un mateix tema, o es presenten objectes relacionats amb les obres a les que acompanyen de forma que es puguin contemplar les peces des d'una nova perspectiva.

La selecció inclou pintures, escultures, relleus, objectes i mobiliari, i van des d'una petita terracota del segle V a.C. unes pintures de Pablo Picasso o d'Antonio Saura, passant pel model d'un galleó del segle XVII, una safata de naips del segle XIX o un tela nazarí, tot això cedit per l'ocasió pels museus del Prado, Reina Sofía, Arqueològic Nacional, Arts Decoratives, Naval, Lázaro Galdiano, Museu d'Amèrica, d'Antropologia i del Romanticisme.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura