banner-elscatala-817x88px
Un grafiti per la Marató al carrer Jaume Balmes

Notícies

Un grafiti per la Marató al carrer Jaume Balmes

bonart girona - 17/12/18
Impremta Pages - banner-180x178Baner_Subirachs_Bonart_360x356
Una cinquantena de persones van prendre part a la pintada col·lectiva d'un grafiti al carrer Jaume Balmes de Girona per recaptar fons per a La Marató. Aquesta activitat va estar organitzada per La Bullidora, Escola d’Art i Creativitat i Centre d’Artteràpia de Girona. Tots els fons que es van recaptar es destinaran íntegrament a La Marató de TV3, que aquesta edició ha estat dedicada al càncer.
Petits i grans van pintar un gran mural que representa una nena que ha superat la malaltia i que torna a volar amb força gràcies a les ales acolorides per tots. El resultat és un grafiti de 24 metres que quedarà de forma permanent en aquest carrer de la ciutat com una petjada de solidaritat.
La proposta es basa en una idea de Mònica Ferreròs, directora de La Bullidora i el disseny és d'Oriol Tuca, professor del centre. L’activitat va estar patrocinada per Pintures Vich de Girona i Gràfic a la Carta.
La Bullidora, que va obrir les portes l’any 2012 al carrer de la Rutlla 112-114, treballa amb l’art com a vehicle d’expressió de les emocions. Ofereix cursos, tallers i casals d’art i artteràpia.

Et poden
Interessar
...

thumbnail_Xarxes_Olga_Andrino_Banner_1