FCC-Segell-banner4
La galeria Richard Vanderaa ret homenatge al coreà Yi Sang

Exposicions

La galeria Richard Vanderaa ret homenatge al coreà Yi Sang

bonart girona - 18/01/19
Impremta Pages - banner-180x178La-Galeria-201602-recurs
La galeria Richard Vanderaa, carrer Auriga 3 de Girona, presenta Angles de reflexió, una exposició en col·laboració amb el Festival d'art independent Pepe Sales que compta amb la participació de sis artistes relacionades amb la galeria que mostren la seva interpretació visual del poema Mirall del coreà Yi Sang (Seül, 1910 – Tòquio, 1937), protagonista del 12a edició del festival.

Considerat l'experimentador més radical de la literatura coreana, la poesia surrealista de Yi Sang suposa una ruptura generacional amb la concepció confuciana imperant a l'època i una reacció envers l'ocupació japonesa.

L’exposició intenta crear el seu propi mirall posant-hi dues obres de cada artista, cara a cara. D’aquesta manera es crea una reflexió/diàleg entre: La realitat i la memòria/document (Ales de Pere Noguera); L’abans i desprès (Jordi Galí); L’efecte mirall de l’obra mateixa (There’s no sound in the mirror #1 & #2 de Jordi Mitjà); La manipulació i la consciència (De cara al mirall o d’esquena al mirall de Jordi Cerdà); Les mans com a mirall (Acéphale de Bataille reverit de Dennis Hollingsworth) i l’obra Conversa de Marta Juvanteny.

A la imatge, obra de Jordi Mitjà (detall).

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner