FCC-Segell-banner4
Últims dies de l\'exposició Bartolomé Bermejo al Museu del Prado

Exposicions

Últims dies de l'exposició Bartolomé Bermejo al Museu del Prado

bonart barcelona - 24/01/19
Baner BonArt 180x178 Agenda Girona Culturaq2w-MKl4
Últims dies per poder visitar l'exposició dedicada Bartolomé Bermejo al Museu del Prado. El 27 de gener de 2019 es clausura la mostra antològica que permet admirar per primer cop en tota la seva dimensió el virtuosisme tècnic i el suggestiu univers visual de Bartolomé Bermejo al Museu del Prado.

Aquesta exposició, organitzada amb el Museu Nacional d'Art de Catalunya i que compta amb 48 obres procedents de les col·leccions de més de 25 prestadors, rendeix tribut a una de les personalitats més fascinants del panorama artístic de la segona meitat del segle XV.

Amb la col·laboració de la Comunitat de Madrid i el suport de la Fundació Banc Sabadell, reuneix per primera vegada la major part de les seves obres conservades, repartides per museus i col·leccions d'Espanya, Europa i els Estats Units com San Miguel triomfant sobre el dimoni amb Antoni Joan de Tous, procedent de la National Gallery de Londres o Pietat Desplà de la Catedral de Barcelona, ​​entre altres.

A la imatge, Detall de Sant Miquel triomfant sobre el dimoni amb Antoni Joan de Bartolomé Bermejo, 1468, National Gallery de Londres.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura