FCC-Segell-banner4
Convocatòria oberta per participar a Tallers Oberts BCN 2019

Notícies

Convocatòria oberta per participar a Tallers Oberts BCN 2019

bonart barcelona - 27/01/19
La-Galeria-201602-recursBanner-Ilse-Bing-180x180px_v1-cat
L’A-FAD (Associació d’Artistes i Artesans del FAD), amb la col·laboració de l’ICUB (Institut de Cultura de Barcelona), el CCAM (Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya), l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, organitza una nova edició de Tallers Oberts BCN, jornades de portes obertes on artistes plàstics i artesans professionals de Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat mostren la seva obra i el seu espai de treball a la ciutadania.

La convocatòria va adreçada a totes aquelles artistes plàstiques i artesanes de qualsevol disciplina que treballin mitjançant l’execució tècnica, el concepte i les qualitats materials, i que vulguin obrir les portes del seu espai de creació, ja sigui propi o compartit, estudi o habitatge. També es dirigeix als col·lectius d’artistes que treballin en projectes conjuntament i a aquelles associacions artístiques, escoles d’art o espais de treball compartits entre diferents artistes independents.

L’anterior edició va comptar amb 141 creadors de fins a 41 disciplines o especialitats diferents, com mobiliari, fotografia, ceràmica, joieria, confecció, tèxtil o restauració, entre altres, repartits en 9 zones o districtes de la ciutat.

La Junta Directiva de l’A-FAD, formada per professionals que treballen en diferents disciplines amb un llarg recorregut creatiu, serà l’encarregada de seleccionar els projectes més rellevants d’entre tots els que es presentin enguany. La resolució de la convocatòria i la publicació dels seleccionats serà el pròxim 22 de febrer.

Els dies 13, 14 i 15 de maig els ciutadans interessats podran acostar-se als tallers i espais de creació per conèixer de primera mà les tècniques i els processos creatius dels creadors que hagin estat seleccionats. A més, hi haurà un total de 60 activitats programades, entre les quals destaquen mostres pràctiques, tallers, visites guiades o workshops.

Més informació i bases aquí.

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner