FCC-Segell-banner4
Museu d\'Història de Catalunya presenta noves activitats

Notícies

Museu d'Història de Catalunya presenta noves activitats

bonart barcelona - 01/02/19
Baner BonArt 180x178 Agenda Girona CulturaImpremta Pages - banner-180x178
Agenda de febrer al Museu d'Història de Catalunya, Palau de Mar, plaça de Pau Vila 3 de  Barcelona.

Conferència Generalitat de Catalunya: per un nou model de reinserció. Dimecres 6 de febrer a les 18.30h. A càrrec d'Amand Calderó i Montfort, director general de Serveis Penitenciaris, que parlarà entre d'altres sobre els reptes i les dificultats que va suposar aplicar polítiques de reinserció i de no reincidència a La Model.

Taula rodona sobre la història del cooperativisme. Dijous 14 de febrer a les 18h. Darrera taula rodona del cicle sobre cooperativisme. Celebrada en el marc de l'Encontre Internacional sobre el Paper de l'Economia Social i Solidària en la Història Social. Accés lliure.

Club de lectura: Un Guàrdia Civil a la selva, de Gustau Nerin. Dimarts 26 de febrer a les 18h. L’autor desvetlla la història de Julián Ayala, un personatge sense escrúpols que no va dubtar a cometre tota mena d’atrocitats a l’antiga colònia espanyola de Guinea Equatorial. Coneixedor de la història del país, parlarem amb l’autor de la presència catalana a la colònia i el seu passat esclavista. Activitat gratuïta. Aforament limitat.

Accés lliure al museu els dies 12 i 26 de febrer. Dimarts 12 de febrer, amb motiu de les festes de Santa Eulàlia, i dimarts 26 de febrer , com cada darrer dimarts de mes d'octubre a juny, l'entrada al museu serà gratuïta.

El museu acull també activitats familiars. Presenta Temps de llegendes el dissabte 2 de febrer a les 11.30h. Activitat familiar en què ens traslladarem a l'època moderna, temps de llegendes i personatges mítics com els bandolers i les bruixes. De 6 a 12 anys. Activitat gratuïta inclosa en el preu d'entrada.

La Polsina viatja pel temps. Dissabte 9 de febrer a les 11.30h. Activitat familiar en què recorrerem l'exposició permanent del museu de la mà de la Polsina, un personatge que ens explicarà la seva llarga vida. De 4 a 6 anys. Activitat gratuïta inclosa en el preu d'entrada. Cal inscripció.

Fes córrer la notícia. Dissabte 16 de febrer a les 11.30h. Activitat familiar per adonar-nos que la informació no sempre ha viatjat tan ràpid ni ha estat tan fàcil accedir-hi. De 6 a 12 anys. Activitat gratuïta inclosa en el preu d'entrada. Cal inscripció.

Representa't. Dissabte 23 de febrer a les 11.30h. Activitat familiar en què buscarem les maneres com ens representavem en l'epoca medieval: escuts, segells, monedes, etc. De 6 a 12 anys. Activitat gratuïta inclosa en el preu d'entrada. Cal inscripció.

A la imatge, activitat familiar "La Polsina viatja pel temps".

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura