banner-oro-1280x150

Convocatòries

Oberta la convocatòria per a projectes del Festival d'Art Emergent Mucho Más Mayo

Oberta la convocatòria per a projectes del Festival d\'Art Emergent Mucho Más Mayo
bonart cartagena - 12/02/19
Oberta la convocatòria pública per a projectes del Festival d'Art Emergent Mucho Más Mayo 2019 de Cartagena. El termini de presentació de projectes acaba el 15 de març.
La desena edició de Mucho Más Mayo, el Festival d'Art Emergent es va a celebrar aquest any a Cartagena (Múrcia, Espanya) entre el 10 i el 21 de maig de el 2019. Es poden presentar projectes individuals o col·lectius en qualsevol disciplina artística o llenguatge creatiu i els projectes seleccionats per un Comitè de Selecció passaran a formar part del programa del festival.
Es poden presentar projectes individuals o col·lectius en qualsevol disciplina artística o llenguatge creatiu i els projectes seleccionats per un Comitè de Selecció passaran a formar part del programa del festival. El lema de l'edició de 2019 és "El rostre de l'altre. Art i hospitalitat". El desenvolupament d'aquest lema està explicaos en les bases de la convocatòria pública. El festival es desenvolupa en dues àrees territorials que són el Casc Històric de Cartagena i els barris convidats en anteriors edicions del festival, que són Bda. Verge de la Caritat, i plau de Santa Llúcia, i plau de la Concepció, i plau de Sant Antón, i plau de Perera i José Mª Lapuerta, i Barri dels Dolors-Bda. Hispanoamèrica-El Bohío La inscripció i la documentació necessària es podrà presentar en format digital a la seu electrònica de l'Ajuntament de Cartagena o imprès, a l'Oficina de Registre General. També es pot lliurar a la Regidoria de Cultura de Cartagena així com en les Oficines de Descentralització en Barris i Diputacions (ometis), o mitjançant correu certificat. Mucho Más Mayo és un programa d'intervencions artístiques en el medi urbà desenvolupades per creadors de tots els registres creatius, utilitzant espais públics i llocs no convencionals de la ciutat i municipi de Cartagena (Regió de Múrcia, Espanya). El festival està organitzat per l'Ajuntament de Cartagena a través de les Regidories de Cultura i de Joventut, i compta amb un Comitè Organitzador. A més, el festival es desenvolupa sota un conjunt de processos experimentals que s'interrelacionen la pràctica artística emergent, el treball amb la ciutadania, la participació, l'educació artística i la producció cultural. El festival conforma el seu programa a través de seccions i projectes de producció pròpia que es completen amb una convocatòria pública de projectes les bases acaben de ser aprovades per la Junta de Govern municipal.
El festival disposa d'una secció específica que el relaciona amb els centres educatius, "Art al Centre. Festival dels Estudiants". També té altres seccions fixes com són la mostra de curts "Setmana Curta", el festival musical "Molt Més Música", un programa formatiu de tallers i seminaris, un cicle de conferències i debats, i una secció de cultura urbana (One Urban World ). El festival M + M té assumit un compromís amb la igualtat de gènere de manera que en el seu programa cap gènere estarà representat per sobre del 60% o per sota del 40%. El festival ha assumit també un compromís amb la sostenibilitat, pel que es valorarà l'esforç per reduir l'impacte ambiental de les propostes.
A la imatge, festival M + M 2018.
thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021DP_Bonart-180x180

Et poden
Interessar
...

DP_Bonart-1280x150px