FCC-Segell-banner4
L\'Estat finançarà amb 200.000 euros més la Fundació Mas Miró

Notícies

L'Estat finançarà amb 200.000 euros més la Fundació Mas Miró

bonart mont-roig del camp - 17/02/19
Revista_Bonart_Banner_180x180px_logoBaner_Esteva_Bonart_360x356
La secretària d’Estat de Turisme, Isabel Oliver, ha anunciat que el Govern d’Espanya farà una nova aportació econòmica a la Fundació Mas Miró amb l’objectiu de seguir enfortint el projecte. En concret, ha assegurat que l’Estat tornarà a finançar la Fundació amb 200.000€ més per contribuir al funcionament del Mas Miró durant els próxims dos anys.
Oliver ha fet aquests anuncis durant una visita avui al Mas Miró, on ha estat acompanyada pel nét de Joan Miró, Joan Punyet Miró, el president de la Fundació i alcalde de Mont-roig, Fran Morancho, la regidora de promoció turística i turisme de l’Ajuntament de Mont-roig, Yolanda Pérez, i la directora de la Fundació, Elena Juncosa.
Com a màxima representant de la Secretaría de Estado de Turismo, òrgan present al patronat de la Fundació Mas Miró, la senyora Isabel Oliver ha visitat el Mas Miró, així com l’ermita de la Mare de Déu de la Roca, un dels espais del poble de Mont-roig del Camp que configuren la ruta “El paisatge emocional de Miró”.
Durant la visita s’ha pogut constatar la bona relació entre les dues entitats que comparteixen la manera d’entendre el llegat de Joan Miró com un reclam de primer ordre en l’àmbit turístic i cultural.
La col.laboració econòmica del govern espanyol té el seu origen en un protocol signat entre la Secretaria d’Estat de Turisme i els hereus de Miró pels drets de la marca turística “España”, el “Sol de Miró”. La marca va ser creada per l'artista per a l'Estat Espanyol i l'única cosa que va sol·licitar a canvi va ser que l'Estat ajudés a les seves Fundacions.

Et poden
Interessar
...

817x68