JP_Bonart-1280x150px-Online-

Exposicions

Soledad Sevilla prepara la seva exposició a la Fundació Bancaixa

Soledad Sevilla prepara la seva exposició a la Fundació Bancaixa
bonart valència - 17/02/19

L'artista Soledad Sevilla treballa durant aquests dies a la seu de la Fundació Bancaixa en la instal·lació efímera Et diré fulla, una obra que formarà part de l'exposició Soledad Sevilla. El sentiment del color, la primera retrospectiva que es realitza de l'artista a València, la seva ciutat natal.

L'obra de caràcter híbrid està composada per multitud de fulles serigrafiades que semblen cobrar vida en el seu acumulació. La peça manté una doble ambigüitat: des del pla tècnic, en tant que no posseeix una condició definida com pintura o com a escultura, però també, des del pla perceptiu, com a visió paradoxal d'una naturalesa plaent que és, al mateix temps, esfereïdora.

Fundació Bancaixa presentarà l'exposició el proper 21 de febrer i estarà oberta al públic fins al 30 de juny. Comissariada per María del Corral, crítica d'art, i Lorena Martínez del Corral, historiadora de l'art, l'exposició reflecteix l'evolució artística de Soledad Sevilla i el seu treball de representació de la llum i l'espai al llarg de tota la seva trajectòria.

Banner-Consuelo-Kanaga-180x180px_v1-cat-1thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90