FCC-Segell-banner4
My Name\'s Lolita Art reuneix a totes les artistes de la galeria en una única exposició

Exposicions

My Name's Lolita Art reuneix a totes les artistes de la galeria en una única exposició

bonart madrid - 20/02/19
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014Nial nou-180x178
My Name's Lolita Art, carrer Almadén 12 de Madrid, presenta a partir del 22 de febrer la mostra col·lectiva Les dones de Lolita, amb les artistes Carmen Berenguer, Mavi Escamilla, Cuqui Guillén, Teresa Moro, Concha Pérez, Cari Roig, Teresa Tomás, Leo Wellmar i Equipo Límite.

Des de 1988 la galeria va començar la seva marxa professional a València amb un nodrit grup de dones artistes. En aquella dècada eren joves lolites, que van donar nom a la galeria situada, en els seus orígens, en la valenciana Plaça de Correu Vell. Aquestes dones van conformar un estil i una empremta de la qual la pròpia galeria no ha pogut ni ha volgut desprendre. Van ser anys en els no es parlava de la ràtio femenina, ni falta que feia. Les dones de Lolita van saber sempre del seu poder i de la seva fortalesa.

Només queda recordar a la més Lolita de totes, Carmen Berenguer, que ens va deixar fa uns anys, i la memòria sempre estarà en els nostres cors. També ens complau tornar a exposar a l'Equip Límit, "altres Lolitas" d'empenta. Totes les altres estan en actiu i més creatives que mai, pel que aquesta exposició no té una aroma de nostàlgia, sinó que, simplement, és un retrobament de dones i artistes excepcionals en tots els sentits. Són les dones de Lolita.

A la imatge, obra de Teresa Moro.

Et poden
Interessar
...

Banner-Resonancias-817x68px_v1-cat