banner-elscatala-817x88px
\

Exposicions

"Construint art, retrospectiva 1986-2018": Udaeta al Monestir

bonart sant feliu de guíxols - 26/02/19
La-Galeria-201602-recurs180x180
El dia 22 de febrer es va inaugurar l'exposició retrospectiva 1.986-2.018 del reconegut escultor Alberto Udaeta titulada "Construint l'Art" al Monestir de Sant Feliu de Guíxols.
En aquesta exposició, l'artista mostra de manera cronològica la seva trajectòria artística, en la que s'hi poden trobar obra de la seva primera època més figurativa i transcendental, fins a arribar a la seva obra més madura i geomatitzada dels últims anys, això si sempre caracteritzada per la seva vitalitat i dinamisme.
Aquesta mostra es troba dins el projecte "Creativa't" comissariat i coordinació tècnica d'exposicions per part dels alumnes de 2n de batxillerat artístic de l'INS Sant Elm de Sant Feliu de Guíxols.
Els alumnes participants en aquest projecte han estat: Núria Ayats, Clàudia Boatella, Paula Cano, Gina Cortina, Andrea Escudero, Sofia Gil, Anastasia Grant, Abidel Hidalgo, Alba Lupiàñez, Pol Naranjo, Omar Mouma, Clara Muñiz, Nare Pérez, Júlia Pérez, Angèlica Samwells, Miquel Sànchez, Guillem Segués, Roser Vila, Jianuo Wu i Hugo Yrla. També cal destacar la col.laboració de les tutores del batxillerat artístic Olga Massaguer i Laura Pumar i la direcció del projecte de Montse Barniol, cap de l'àrea de Cultura del municipi. Aquesta mostra es podrà veure fins al 17 de març del 2019.
Udaeta va nèixer a Barcelona el 1.947, va estudiar a l'Escola d'Arts Aplicades de la Llotja i més tard disseny al Northem Alberta Institut of Technology d'Emonton i a la Universitat de Manitoba, Winnipeg i el Canadà. Després d'una primera etapa com a dissenyador free lance, es va traslladar a Sant Feliu de Guíxols dedicant-se exclusivament a l'escultura. Al llarg d'aquesta trajectòria, l'artista ha passat per diverses etapes artístiques i la realització en diversos formats. L'obra basada en l'execució geomètrica, es presenta amb gran polidesa i minuciositat. L'altre gran pilar de l'obra d'Udaeta és l'escultura pública, treball monumental que podem veure arreu del territori.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura