Banner-Camara-domestica-1280x150px_v1-cat-1

Exposicions

L'Hotel Eurostars Central presenta les obres d'Arun Roy

L\'Hotel Eurostars Central presenta les obres d\'Arun Roy
bonart madrid - 03/03/19
L'Hotel Eurostars Central 4 *, carrer de Mejía Lequerica 10 de Madrid, presenta del 8 de març al 30 d'abril de el 2019 l'exposició Esteles líquides, Arun Roy. Es tracta d'una mostra en què l'artista madrileny d'origen indi expressa la seva visió dels espais naturals.
Esteles líquides és la segona exposició de Arun Roy a l'hotel Eurostars Central 4 *, on ja va presentar la sèrie Color per somiar al gener de 2017. En aquesta ocasió, l'artista torna a compartir amb el públic els paisatges celestes, muntanyes i mars que plasma en les seves obres amb una mirada abstracta.
"La força creativa i expressiva de la pintura resideix materialment en el color i en la textura dels pigments, en les possibilitats d'invenció i d'organització, i en el pis pla en què aquests elements es posen en joc." Aquesta cita de Man Ray resumeix l'estil d'Arun Roy, un artista que porta 30 anys dedicat a la creació artística en les disciplines de pintura, gravat i aquarel·la.
Arun Roy treballa amb pigments de caràcter opac i granulat barrejats amb material líquid, el que segons l'artista aporta, en paraules de l'artista, "una expressió crua i poderosa, textures aspres i orgàniques, matisos de llum i foscor, tons freds i càlids que es van definint en múltiples gammes de colors, i infonen a cada quadre un desenvolupament que convida a somiar truites".
Aquesta exposició succeeix a altres mostres realitzades per l'artista a ciutats com Milà (Museu Nacional de Ciència i Tecnologia), Lillestrom (Art Oslo Lillestrom, Noruega), Madrid (Fira Estampa) o Marbella (Marb-Art). A més de la seva anterior mostra a l'hotel Eurostars Central 4 *, Arun Roy també va exposar a Eurostars Gran Madrid 4 * al març de 2018.
L'exposició 'Esteles líquides' conviurà a Eurostars Central 4 * amb l'obra escultòrica i en paper de Leandro Alonso ( 'Dibuixant l'aire'), i amb les joies de la dissenyadora Laura Domínguez. Les tres mostres es podran visitar fins el 30 d'abril de el 2019.
L'exposició de Arun Roy, inaugurada a l'Hotel Eurostars Central 4 *, s'emmarca en una decidida aposta de Grup Hotusa per oferir, a través de la seva cadena, tots els recursos possibles com a mitjà de suport, coneixement i difusió de la cultura i l'art. Com a part d'aquest compromís, Eurostars Hotels realitza exposicions des de l'any 2004, que sota el projecte Eurostars Exposicions acull de forma regular exhibicions de les obres d'artistes locals o residents a les ciutats en què s'ubiquen els hotels.
L'objectiu fonamental d'aquesta iniciativa no és només el d'oferir un plus d'experiència als seus clients, sinó també servir de plataforma de promoció i comercialització d'artistes emergents. Es tracta, en definitiva, d'una perfecta barreja de divulgació i vincle amb l'entorn local que, projectada tant a nivell nacional com internacional, representa una oportunitat única per a la difusió del moviment artístic-cultural de cada ciutat.
A la imatge, obra Arun Roy.
Nial nou-180x178GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1